Netino Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Mam takyto problem stiahol som hru Ridge Racer a ked ju spustim vyhodi chybu 80010002 a nenacita ju. Ako odstranit tuto chybu??? Fimware mam 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Zkus si nastavit v configuration sestavu ktera je tu nekde v topicu pro zacatecniky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 co takhle hledat než založíš zbytečnej topic:?:.. TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled b) 80020321 - V mechanice není UMD c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy, nebo máte pravděpodobně vadné iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Mno nastavil som si fimware presne podla toho ako je to tam popisane a viac mi akurat zblblo PSP automaticky spusta UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 jestli si napsal to číslo chyby správně tak je to vadný iso..ale to tady už máš napsaný.....a auto star UMD si můžeš nastavit normálně v XMB menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Sakra a nechce to nacitat ani prave UMD! Vie mi niekto povedat ako sa da nastavit vypnutie toho aby po nabehnuti hned nenacital UMD Je niekde moznost nastavit neaku klasiku aku mal po nainstalovani fimware alebo to recovery menu ///spojene 3 prispevky, pouzivaj tlacidlo EDIT (sluzi na upravenie svojho prispevku, ak chces doplnit nejaku informaciu, proste nepis pod seba za sebou viac prispevkov) - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 edituj si příspěvky.....a to UMD si nastavíš v configuration normálně v psp menu"!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 tekken mi pomohol dakujem Ti a pri editacii prispevkov nevidim moznost zrusit. Este jedna vec to nie je az taka pravda ze ked vypise chybu 80010002 je stopro vadne image totiz dnes som uz hral jednu hru potom som ju zmazal a znova teraz nahral a roby to chybu 80010002 takze neviem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 ja mam podobny problem.. kamosovi to iso jde a me uz ne... skoro polovina her co mam tak mi nejde.. a jemu jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 je tom pravda...si to iso tam blbě nahrál :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 tak som sa presvecil blbost keby sa stalo pri jednej hre tak ma presvecite ze je vadny subor ale jedna sa o viac hier tak ako pise Exist. Neviem cim to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 presne tak.. dejte Tekkenovi facku :D ... nic proti ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Tak aj ked som novacik co sa tyka psp niesom magor a uz viem aj v com bola chyba!Exist Dnes uz nemam cas ale v pondelok tu budem a rozbeham aj Tebe tie hry na PSP chyba je v nastaveni recovery!Tak uploader sa hra na machra a pritom novacik ho zlozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 myslel sem to jako že je to špatně nahraný na kartu a ne že to je špatně stažený....pár krát to tady už bylo....a bylo to kvůli nekvalitnímu USB kabelu PS: a nikdo si tady na machra nehraje...člověk někomu poradí.....asi se na to tady už vy*eru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Si az moc urazlivy.Nebolo to spatne nahrate a ani stiahnute.A nebolo to tam davane ani cez USB cabel.Ale to je jedno,Skus mi poradit v tomto. Ked idem do recovery a potom configurations tak sa sekne nic nevipise a vypne sa ako sa dostanem do nastaveni??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Si az moc urazlivy.Nebolo to spatne nahrate a ani stiahnute.A nebolo to tam davane ani cez USB cabel.Ale to je jedno,Skus mi poradit v tomto.Ked idem do recovery a potom configurations tak sa sekne nic nevipise a vypne sa ako sa dostanem do nastaveni??? Stačí zapnou trecovery a PSP přes usb a připojit flash1..tam smažeš soubor config.....pak odpojíš vypneš a až zapneš psp tak se ti objeví modrá obrazovka..dáš kolečko a už by to mělo fakat:bash: :) v recovery: advanced/flash1/config Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 a v ktorom adresary to mam hladat??? troska ta nechapem ked ho pripojim tak sa mi ukaze len pametovka Som debil uz som to pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 a v ktorom adresary to mam hladat???troska ta nechapem ked ho pripojim tak sa mi ukaze len pametovka v recovery nemáš dát USB toogle ale advanced a tam dáš flash1.....a místo karty se ti v PC ukáže flash paměť PSP...ale můžeš smazat jen ten soubor config Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Poslal som co som mal este raz dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Tekkene sem si delal řiť... ;) .... jinak je mozny ze to je spatne nahrany kdyz to tam hazim pres ctecku na karty??... A koukam ze bydlis blizko me.. sem z Jablonce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Tekkene sem si delal řiť... ;) .... jinak je mozny ze to je spatne nahrany kdyz to tam hazim pres ctecku na karty??... A koukam ze bydlis blizko me.. sem z Jablonce takhle..já používám čtečku karet taky...ale ne přes usb ale mám ji zabudovanou v pc...sice je taky přes usb ale přes kvalitní....sou totiž některý usb kabely který prostě občas "nestíhaj".....proto je lepší si těch pár pětek připlatit a koupit origo sony kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 mno tak jako ja nevim ale snad je jedno jestli je v tom kabelu 4kusy dratu...na jedny koncovne priletovany a pak vedou do druhy a tam sou taky priletovany a je na nich napis Made in China anebo jestli je tam napis SONY ///EDIT USB kabel k PSP bych si dokazal i vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 ja mam taky ctecku zabudouvanou v PCcku.... no pockam na kabel.. ma ho u kamose.. ja mam Philips cabl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Takze chyba nie je v ISO ani v nahravani a ani nicom podobnom.Prisiel som na teku blbost e ked mate nahraty fimware 3.40 OE-A tak ide vsetko v pohode pokial si nezmenite pramo v PSP pozadie.Ako nahle zmenite pozadie tak sa rozladi nastavenie v RECOVERY.A tym padom nejdu vsetky hry.Neviem ete som netestoval ine nastavenia menit v priamo v PSP ci aj tie maju vpliv na RECOVERY. Takze chyba chlasena ako 80010002 nie je vadne iso ale rozladene RECOVERY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 no já nevím, já mám pozadí (wallpaper) změněný a isa mi jedou normálně, i recovery menu je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Netino
Mam takyto problem stiahol som hru Ridge Racer a ked ju spustim vyhodi chybu 80010002 a nenacita ju.
Ako odstranit tuto chybu???
Fimware mam 3.40 OE-A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts