Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projektor


zyzuluzu

Otázka

čaute mám v plánu si pořídit projektor a tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenosti s hraním her přez projektor. Popřípadě mě zajímají i vaše názory:-) kvalita obrazu atd.

mám vybrané dva eventuelní prjektory

kód: http://www.alza.cz/acer-x110-d144632.htm

kód: http://www.digitalniprojektory.cz/BenQ-MP515-2500-ANSI-SVGA-i43183

za případné odpovědi předem děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Projektor mam a to Epson EMP-TW680 a je to bomba...je to HD projektor a bohate staci, uhlopricku mam asi 3,5m....je pravda ze pres den to je nekdy problem ale staci aby bylo trosku zatazino a da se a hlavne sem to moc neresil protoze v lete pres den se k tomu stejne moc nedostanu a v zime kdy venku moc nejsem je tma brzo takze v pohode :) ....jinak asi bych si trosku priplatil protoze sem mel pucenou nejakou toshibu asi za 10000 kc a byl to DLP projektor a nekdy byla videt duha (to by sis mel nejdriv overit kdyz beres dlp jestli na to nejses moc nachylnej) a nejaky veci jako treba ohen mel strasne divny barvy ale divat se na to dalo...jestli mas jeste nejaky dotazy klidne se zeptej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

takže bych měl koupit spíš projektor LCD než DLP? ještě sem se chtěl zeptat na co se při výběru zaměřit myslim třeba Nativní rozlišení, Poměr stran, Kontrastní poměr, Jas atd?

s tou tmou v pokoji by nebyl problém mám venkovní žaluzii a ta když se zatáhne tak je slušná tma i přez den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No to jestli DLP tak by sis to mel overit jestli nepatris maly procento lidi ktery jsou nachylny na DLP. Videji casto na obrazu duhu. Zvlast tyhle levny DLP projektory u tech drazsich by tak viditelna nemela bejt jinak ja sem ji zpozoroval akorat jen vzdy kdyz sem prejel ocima po obrazu nic hroznyho to nebylo ale nvm jak sou na tom ostatni co to nemusej snaset.

No jinak chtelo by to aby to bylo aspon HD(1280x720,16:9) na filmy a hry idealni nebo i samozrejme FullHD ale 4:3 bych uz nebral.

Jinak kontrast samozrejme co nejvyssi, sam mam 1:10000 a sem s tim spokojenej. Co jsem dal videl taky byl Panasonic s 1:400 a to bylo hodne maly a pak tu Toshibu a ta mela myslim kolem 2500 a to bylo celkem slusny.

A svitivost zalezi na tobe jestli to chces pouzivat ve dne tak si myslim ze tak nad 2000. Ale asi teda budes mit zatemnino tak zas to chce mensi protoze cim vyssi svitivost tim min kvalitni cerna. U toho myho Epsonu je nekolik modu. Ten prvni ma svitivost 1600 a hodi se pro lehce zatemneny mistnosti a je na barvach videt ze sou "prekontrastovany" ale nic hroznyho porad je to pekny. A pak uplne ten nejtmavejsi ma myslim asi 800 nebo 1000 a to se da pouzit jen kdyz je uplna tma.

jinak na ceskych webech moc recenzi nenajdes...chce to hledat na zahranicnich

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu