Zeus Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Chtěl bych se zeptat, když mám klíč na stažení Call of duty, který je k hardened verzi MW2 může si hru stáhnout 5 lidí jako, když se hry stahujou z PSN? Ještě žádnou hru z PSN nemám, moc nevím jak to přesně funguje.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Může, půjčíš jim svůj účet a oni to sosnou přes něj. Jen si změníš heslo aby ti tam potom nechodili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jo takhle tak už to asi začínám chápat. Já myslel že když mám ten klíč tak že to je jen na jedno použití a že 5 krát to můžou stahovat jen když je to hra z PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ona to je hra z PSN... jen máš key, aby sis jí stáhnul bez placení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 A ti ostatní si ji stáhnou taky pomocí toho klíče, nebo jak?Nějaký stručný popis, abych to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ne, musíš jim dát údaje na ten PSN účet, přes který si hru stáhnul a oni si ji stáhnou např přes Download list, kde je historie stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jo tak. Díky moc, budu to muset někdy zkusit, stáhnout si nějakou PSN hru výměnou za to call of duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeus
Chtěl bych se zeptat, když mám klíč na stažení Call of duty, který je k hardened verzi MW2 může si hru stáhnout 5 lidí jako, když se hry stahujou z PSN? Ještě žádnou hru z PSN nemám, moc nevím jak to přesně funguje.díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.