Salazar Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 chci se zeptat jsou závodní hry jako NFS : SHIFT nebo Dirt 2 pro dva hráče ve splitscrenu ? A pokud ano tak jak si zahrát ve dvou ? hledal jsem v menu ale nic jsem nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Musíš na Xku přihlásit dva profilu a ke každýmu jedne ovladač - mělo by to bejt v manuálu k XKu... Seznam her se splitscreenem určitě najdeš na googlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stifmayster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 shift ani dirt nejdou ve splitscrenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
chci se zeptat jsou závodní hry jako NFS : SHIFT nebo Dirt 2 pro dva hráče ve splitscrenu ? A pokud ano tak jak si zahrát ve dvou ? hledal jsem v menu ale nic jsem nenašel ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.