Lovefist_88 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Čau, nějakou dobu teď hraju Far Cry 2 a snažím se udělat co nejvíce trofejí, ale na jedný jsem se dost zasekl. Jde o to, že mám posbírat Jackalovy pásky a pak je ukázat jednomu novináři, jenže problém je v tom, že toho novináře nemůžu nikde najít. Má to být takový černoch s brýlemi. Prohledal jsem snad už všechny místa a nic. Tak jestli tuto hru někdo hrál a vyzná se v ní, tak prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj taky hraju FC 2 a tedka se soustreduju na sbirani diamantu. Hele ten novinar bude v Mikeho baru ale musis posbirat vsecky pasky daneho sektoru, nejde to nosit po jedne 8) az budes hledat diamanty tak se ozvi sou tam nekdy opravdu speky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj taky hraju FC 2 a tedka se soustreduju na sbirani diamantu. Hele ten novinar bude v Mikeho baru ale musis posbirat vsecky pasky daneho sektoru, nejde to nosit po jedne 8) az budes hledat diamanty tak se ozvi sou tam nekdy opravdu speky :bash: Tak to máš pravdu;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj taky hraju FC 2 a tedka se soustreduju na sbirani diamantu. Hele ten novinar bude v Mikeho baru ale musis posbirat vsecky pasky daneho sektoru, nejde to nosit po jedne 8) az budes hledat diamanty tak se ozvi sou tam nekdy opravdu speky :bash: Jo diamanty taky hledám. Mám jich 189 z 211 a nejvíc mě štvou ty na skalách. Rogalo nikde a nemůžu se k nim dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Jojo ja beru ty sekrory systematicky na youtube mam mapku sem zatim v 4 sektoru prvni pule hry... jen sem se chtel zeptat kdyz odjedu do toho dalsiho teritoria mohu se jeste vratit z5? jinak diamanty... taky si hodne pomaham autama, pristavim auto a vyskaci po nem:psp: kdyby nekdo chtel muze si me pridat mezi pratele sem casto on-line a muzem si treba aktualne poradit nebo tak muj nick je : Hanyss22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Jojo ja beru ty sekrory systematicky na youtube mam mapku sem zatim v 4 sektoru prvni pule hry... jen sem se chtel zeptat kdyz odjedu do toho dalsiho teritoria mohu se jeste vratit z5? jinak diamanty... taky si hodne pomaham autama, pristavim auto a vyskaci po nem:psp:kdyby nekdo chtel muze si me pridat mezi pratele sem casto on-line a muzem si treba aktualne poradit nebo tak muj nick je : Hanyss22 Já si tě kdyžtak přidám a můžem dát multiplayer. FC2 je podle mě jedna z nejvymakanějších stříleček, až na to škubání obrazu, hlavně v budovách ve městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já si tě kdyžtak přidám a můžem dát multiplayer. FC2 je podle mě jedna z nejvymakanějších stříleček, až na to škubání obrazu, hlavně v budovách ve městě. Jednotvárný,za chvíly sem se nudil,no nevím každej má jinej vkus....1čka byla podle mě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 me to zatim v celku bavi :-) neprobadana africka krajina... jen mi ze zacatku vadilo ze po me vsichni strili , na kazdem rohu, na kazde krivovatce ale casem sem si to zvyknul :psp: EDIT: nevite nahodou nekdo pocet diamantu v prvnim teritori,kolik jich jde celkove najit? a taky kdyz se presunu do druheho jestli se muzu vratit zpet. diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.