zlatokop.zas Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Zdarec Tak bych si rád koupil něakej pořádnej mobil ale nevím jakej poďte prosííím díky EDIT: Přidal jsem link do spoileru...jsou tam mobily který nejosu špatný..ael nevim jakej.. http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catcomp=1§ion=63&itemlist=13265%2c13470%2c11094%2c16399 Edit 2 : Jinak chci dodat že mobil budu využívat z většiny pro aplikace...ale také hry...ale hlavně kvůli netu...kdyř jsem třeba v posteli abych mohl na net na mobilu abych nemusel na comp...jo a prosím žádný flame a piště důvody díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jdi jedině do Nokie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Bezkonkurenčně HTC HD2 (Leo) Nádherně rychlý procesor a luxusní design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ja bych bral tu nokii N900:Dsamsungy nemam rad,htc ujde ale tohle bych nechtel a sony ericsson docela ujde:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 HTC HD2 urcite...ten obri display bude na net super......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Nebo ještě nabídka Iphone 3Gs 16gb co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Nebo ještě nabídka Iphone 3Gs 16gb co vy na to? nevim me se iphone zda hrozne ohranej :D...a porad umi to same..i kdyz ty hry a aplikace sou na tom fakt SUPER a taky hezky vypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 V ruce jsem držel hodně nových mobilních telefonů, i HTC HD 2 a musím říct, že jako nejlepší se mě zatím jeví Nokia N900. Cena je, na to co tento komunikátor umí, naprosto směšná. Dá se říct, že to je takový menší notebook pro podnikatele. Display je velice kvalitní, takže surfování na internetu není problém, pro občasné focení je velice vhodný (kvalita, jako z průměrného kompaktu), na svícení cestou hospody také (2x LED dioda), má gps, dual core 1GHz + linux = velice slušná rychlost, rozhraní je perfektní (kdo neviděl asi neuvěří, doporučuju shlédnout videa na youtube) ...atd. Pro mě naprostá jednička v kategorii mobilní telefony. Pokud ti nevadí dát za mobilní telefon 14 500, tak Nokia N900 je jasná volba, bez dalšího přemýšlení. V nižší třídě bych přemýšlel o mobilních telefonech jako Iphone, HTC HD, popřípadně nějaké to PDA (za 6500 se dá sehnat velice slušné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 N96 nebo n95 8gb, nejlepší telefony z řady Nseries .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jednoznačně HTC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 MicHi: A můžeš předhodit nějaké argumenty, proč jsou tyto mobilní telefony lepší, než například N97 nebo perfektní N900? Nebo jen tak plácáš do vzduchu? N96 ani N95 se nemůžou s N900 srovnávat ani kvalitou displaye, operačním systémem, funkcemi, výkonem... Jako střední vrstva slušná, ale řekl bych, že i Iphone bude o dost lepší volbou, než N96, nebo N95. Je to prostě průměr, podle mě vyhozené peníze za "nic". netix: Plácání do vzduchu, kachna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Hele je mi jedno že si slyšel od spolužáků novou "hlášku" a že mě teď ňou "stíráš"...nokie sou největší shit mobily...měl sem nokiu jednou a v životě bych ju už nechtěl...HTC je nejspolehlivější značka komunikátorů...dřív sem uznával SE ale po vysazení staré dobré konstrukce,díky které ten mobil šel opravdu těžku rozbít(mám už 4 roky K750i a spadne mi minimálně 1 týdně...pořád je v celku a jede bez problémů!) a díky tomu že novější SE se podobají Nokiím(Otec měl 2 nové SE tuším C702 a G něco....a co sem viděl totálně změnilo můj názor na SE všechno co se mi na nich líbilo bylo u obou mobilů pryč a snaha napodobit Nokie snadno zřetelná...)Teď má otec HTC HD Touch a nemůže si ho vynachválit...co sem v něj pákrát jezdil,libi se mě taky a hodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Osobne bych sel bezkonkurencne do N900! Ten OS je tam super, QWERTY neni z nejlepsich, ale je lepsi, nez ji vubec nemit a telefon s QWERTY obecne, je pecka! Rozliseni to ma take super.. Proste N900 rox! Nokia je super spolehliva znacka (nikdy jsem nemel problemy), kvalitni (coz dokazuje taky jeji uspesnost na trhu.. a deti stale budou kricet, ze sux.. protoze se jim proste nelibi, ze je nekdo nejlepsi - tak hazi spinu) a hlavni vec, proc bych nesel do HTC - WM sux sux sux! Je to pomaly OS (po par mesicich) a strasne ohrany. A prosim zadne OT k memu prispevku - jen k veci, diky (varovani pro budouci spammery). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 MicHi: A můžeš předhodit nějaké argumenty, proč jsou tyto mobilní telefony lepší, než například N97 nebo perfektní N900? Nebo jen tak plácáš do vzduchu?N96 ani N95 se nemůžou s N900 srovnávat ani kvalitou displaye, operačním systémem, funkcemi, výkonem... Jako střední vrstva slušná, ale řekl bych, že i Iphone bude o dost lepší volbou, než N96, nebo N95. Je to prostě průměr, podle mě vyhozené peníze za "nic".. iPhone je celkem ohranej, už ho teď nechci ani já, když vydím že ho má každej na rohu .. Pro mě byla nejlepší n96, měl jsem zkušební n97 a musím říct, že se mi skoro vůbec nelíbila ... n900 jsem teda ještě neměl, ale ta cena je vysoká celkem. Stejně ale 3310 rlz .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 netix: 1. Jezdím na mezinárodní výstavy elektroniky a v ruce jsem držel prakticky všechny komunikátory. 2. Nejsem fanatický blbec zaměřený na jednu značku. Hodnotím objektivně. 3. Nokia N900 je novinka, držel jsem ji v ruce a je to velice slušný stroj, což potvrzují nejen recenze kritiky, ale také uživatelů. 4. Přesně jak říkám. Dítě má pár starých telefonů, pak si tatík koupí jedno HTC a najednou je to nejlepší značka komunikátorů. a) HTC HD TOUCH není komunikátor, ale mobilní telefon s dotykovým displayem. b) HTC HD TOUCH je mobilní telefon staršího data, on chce nový, se slušným výkonem a hlavně s možností chodit pohodlně na internet. Jenže HTC HD Touch 1 oproti N900 má o dost horší display a výkon je takřka poloviční. Navíc nemluvím ani o tom zamrznutí, které se bez nového cfw objevuje celkem často. c) Nejsem malý namachrovaný usmrkanec věku 15 let. Když na mě budeš reagovat, tak se vyjadřuj slušně aneb "Nedělej ostatním to, co se ti nelíbí, jinak se ti to vrátí". Chápu, že tohle je forum pro děti, ale všechno má svoje hranice. Anonymous_: Asi tak, jsem rád že někdo souhlasí. MicHi: Tím líp. Na iphone existuje spousta aplikací, které se dají zábavně využít přes multiplayer a to je dobře. Jen kvůli tomu, že něco má skoro neznamená, že to něco je špatné. V některých částech ČR má jen pár lidí iphone, tak proč ne. Navíc je to za ty peníze (pokud nepočítám předraženou 16GB a 32GB extrémně předraženou verzi) celkem slušný mobil a Apple chce na něho vyvíjet hry, jak sony na psp, tedy -> taková nová přenosná konzole. Dále, vyvíjet hry na iphone je díky SDK a free enginům takřka směšná záležitost a vývojářem se může stát každý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Dále, vyvíjet hry na iphone je díky SDK a free enginům takřka směšná záležitost a vývojářem se může stát každý :-) Fakt existuje hodne ```` aplikaci :D Asi taky diky tomu nedavno slavili ze maji na appstore vice nez milion aplikci. Mam nokii e51 - zda se mi pomala, symbian mi nevyhovuje (nejspis kvuli slozitosti celeho telefonu - pro nastaveni budiku musis projit asi 4-5 stranek... ) HTC - zajimalo by me jak je to s tim displejem, kdyz skoro kazdej (neli vsechny) maji jen 65 tisic barev, coz nabizeli telefony uz davno. Jak se na tom sledujou filmy/obrazku atd.. proste nekde kde je to videt. Osobne uprednosnuju jednoduchost a jak rychle neco muzu delat - v cemz HD2 asi nejvic vynika - velky displej, tenky. iPhone - mam iTouch a jsem s nim max. spokojeny. Premyslel jsem nad upgradem ale dat za telefon 14 tisic mi prijde hodne a asi zustanu u toho co mam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já vlastním HTC Touch Pro a jsem s ním nadmíru spokojenej. QWERTY klávesnice je úžasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Mam nokii e51 - zda se mi pomala, symbian mi nevyhovuje (nejspis kvuli slozitosti celeho telefonu - pro nastaveni budiku musis projit asi 4-5 stranek... ) Nojo, jenze N900 nebezi na Symbianu... Takze je to uplne o necem jinem. O pomala take neni, protoze ma lepsi CPU, nez to HTC ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Být tebou bych šel do iPhonu - pro mě jednoznačně nejlepší mobil, který jsem kdy držel v ruce (jednoduché ovládání, umí přesně to, co potřebuju, hromady aplikací a her...). U N900 bych měl trochu strach s tím, kolik na ni vznikne aplikací a her (četl jsem teda jen jednu recenzi a tam právě tohle dost kritizovali). Ale u N900 bych jako velkou výhodu viděl, že asi zvládne přehrávat videa bez konvertování a snad bude mít i podporu titulků (ale tohle jen tipuji podle síly procesoru a použití Maema). Lehké OT: A teda všiml jsem si tady jedné věci: „iPhone je celkem ohranej, už ho teď nechci ani já, když vydím že ho má každej na rohu“. Když pominu to tvrdý y ve slově vidím, tak mně to přijde jako nevěřitelně debilní přístup. To autor citace používal iPhone jen proto, že ho měl jako jeden z mála a mohl s ním dobře machrovat? Imo pěkně ubohý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nojo, jenze N900 nebezi na Symbianu... Takze je to uplne o necem jinem. O pomala take neni, protoze ma lepsi CPU, nez to HTC ;-) jj slysel jsem - linux :) Asi by si ji bral vsemi 10 co? ^_^ (uz jste me prinutili se podivat jak vubec vypada, hodne hezky :) Rad bych si ji nekde skusil :P) CPU - HTC HD2 jsem cetl ze ma 1GHz a N900 ma 600Hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 http://www.zbozi.cz/items?q=cect&order=relevance&minPrice=&maxPrice=&sId=&r=tab&redir=1 levna china :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 no asi iphone ale n9000 taky neni spatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já bych určitě,když si to můžeš dovolit volil nokii n900.Důvody jsou prostý:chceš to na net,a díky tomu super rychlímu procesoru tam fičí o stošest :) Dále dost dobrej display na kterym vše vypadá jedna báseň, a nakonec operační systém kterej je fakt vychytanej :) Myslím si že jestli to takhle pujde dál tak tahle nokie umírní prodeje netbuků . Je jasný že se budou pořád prodávat dost ve velkym ale pár lidí určitě radší šáhne po nokii n900 než po kdejakym netbooku :) A ještě chci dodat,jak už zmínil sir jarousek trošku bych se obával jak hodně se budou vyvíjet aplikace pro n900...sice tomu pomůže ovi store,ale stejně neni zatím tak zajetý...to ukáže čas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Silně doporučuju Nokii N900. Sám ji vlastním. OS Maemo5 založený na Linuxech, HW klávesnice, 32GB interní paměť, BT, Wi-fi samozřejmostí, 5mpx fotoaparát. Postrádá sice multitouch, ale doposud mi na mobilu nechyběl. Pokud bys měl jakýkoliv dotaz ohledně N900, tak PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
night57 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 No HTC HD2 radsi rovnou skrtni-WP 6.5 jsou stary a upgrade nejisty(nebo ho uz htc definitivne zavrhlo?),takze spis pockej na 15.Zari, kdy ma mit HTC v Londyne konferenci a ma predstavit 15 novych modelu(Android i WP7).Doporucuji HTC Desire nebo HTC Ace(4,3 displej,vlastne takovy Evo pro evropu.Ma byt predstaven na te konferenci)).Android je v dnesni dobe pouzivany,takze tu je dost aplikaci a her.S HTC Desire mam skusenosti a musim rict ze to je uzasny stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts