pepa.prdel Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 jak se to dělá ??? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 klávesnici umíš používat, nebo ne? jak nám píšeš? ty ty ....... nemám slov :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 jéžiš si trápny .. GameEs , lockni to .. Genesis > už som tu vyššie písal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 gamees:řekl bych,že v bohnicíh dávno je :D.A seě fakt krypl a klidně si mě najdi,ale s tvou inteligencí ani nenakoupíš večeří...jinak se kabel zapojuje do zásuvky a mačkáš klávesy aby fungovala :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa.prdel Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 klávesnici umíš používat, nebo ne? jak nám píšeš?nemám slov :lol: píše mi to tatínek ale vadí mi to chci se naučit psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 jinak nezapoměň se zeptat, jak máš stát od PC na kterym píšeš, aby jsi nás mohl najít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 hele zdravotní sestra není tatínek,pokud si mě chceš najít,dám ti adresu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 nemusíš, nemá to cenu, stejně tě nenajde... BTW proč se nezeptáš tatínka jak píše aby ses to naučil taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 protože za tatínka to píše mamínka,ptže je to taky krypl jako on :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 spammeři zkurvení xD, lockuju a dávám mu ban :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepa.prdel
jak se to dělá ??? :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts