Jump to content
  • 0

Chyba při vypalování

lucas1468623548

Question

Zkoušel jsem to vypalovat přes Imgburn i DVD decrypter a udělal jsem všechno podle návodu, ale asi kolem 20% se to zaseklo. Mám v jedný složce .iso a .dvd, otevřu .dvd. Jenom jak je tam ten Change book type tak nahoře mám napsaný HL-DT-ST DVD-RAM GH22LS30 1.01 (ATAPI), tak dám OK. Nastavim na 2.4x a dám vypalovat. Už jsem takhle zkusil 2 DVD a vždycky se to zaseklo. Ještě jedno přes DVD decrypter a to samí, takže jsem zničil 3 DVD. Když jsem to DVD zkusil dát do xboxu, tak hra šla, ale jenom chvíli (asi do těch 20%). Xbox mám flashlý. Kupoval jsem na HREJTE.cz. Používám Verbatim DVD+R DL.

Píše se tam chyba

I/O Error!

Device : HL-DT-ST DVD-RAM GH22LS30 1.01 (ATAPI)

ScsiStatus : 0x02

Interpretation : Check Condition

CDB : 2A 00 00 10 23 C0 00 00 20 00

Interpretation : Write (10) - Sectors : 1057728 - 1057759

Sense Area : 70 00 03 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 0C 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

Interpretation : Write Error

Díky za rady.

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Prosim vas muze mi nekdo poradit?? Uz asi po 3 jsme stahli hru z netu. Hra obsahuje vetsinou v rozmezi 5-7 GB coz si myslim, ze je normalni ale kdyz je hra stahnuta, mam ve slozce jen jeden soubor a to DVD..Pote se pokousime hru vypalit pres ImgBurn ale hlasi nam to porad chybu ,, ze system nemuze soubor nalezt,,.vse delame podle navodu a i tak nedosahneme cile.

Muze nam nekdo poradit??

Take bychom potrebovali vedet, jak vypalit Original hru na DVD+R DL..Kazdy pise pokazde neco jineho..uz mam z toho akorat gulas v hlave..:bash::ziped:DIKY VSEM PREDEM..