Steve Fox Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 k vanocum dostanu god of war collection tak by mne zajmalo za jak dlouho dohraju oba dily dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 já když jsem hrál na PS2 tak jsem první díl skoulel nějak za 8a půl hodiny ale když si to dáš na těžší tak si to prodloužíš druhý díl je to samé tak na 16 hodin to vidím určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 lol smysluplnej topic.....se koukni třeba na délku průvodců ono bude záležet na obtížnosti na tom jestli umíš používat mozek a tak různě....myslíš, že každej dohraje hru stejně? vydrží ti dost dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Mám projeto. Jak první, tak druhý díl. A to minulý týden. Nehrál jsem na PS2 a to i přes to, že to mám ještě doma na originálech pro PS2. Sanžím se být normální a tak hraju vždy na normal. A bude to někde kolem 10 hodin na každý díl. A stojí to za to. Jednoznačně to nejlepší co jsem do teď hrál na PS3. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.