Steve Fox Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 k vanocum dostanu god of war collection tak by mne zajmalo za jak dlouho dohraju oba dily dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHheVvy Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 já když jsem hrál na PS2 tak jsem první díl skoulel nějak za 8a půl hodiny ale když si to dáš na těžší tak si to prodloužíš druhý díl je to samé tak na 16 hodin to vidím určitě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 lol smysluplnej topic.....se koukni třeba na délku průvodců ono bude záležet na obtížnosti na tom jestli umíš používat mozek a tak různě....myslíš, že každej dohraje hru stejně? vydrží ti dost dlouho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasul Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Mám projeto. Jak první, tak druhý díl. A to minulý týden. Nehrál jsem na PS2 a to i přes to, že to mám ještě doma na originálech pro PS2. Sanžím se být normální a tak hraju vždy na normal. A bude to někde kolem 10 hodin na každý díl. A stojí to za to. Jednoznačně to nejlepší co jsem do teď hrál na PS3. :thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts