BigDadyKane Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Ahoj všichni. Mám koupenou hru Warhawk na DVD a na PSN je na stažení Upgrade. Chtěl bych se zeptat jestli je možné někde stáhnout, nainstalovat a hrát tyto Upgrady (Data Disky) s originálním DVD Warhawk. Ne stáhnout z PSN - nemám prachy. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daxter Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Ahoj všichni. Mám koupenou hru Warhawk na DVD a na PSN je na stažení Upgrade. Chtěl bych se zeptat jestli je možné někde stáhnout, nainstalovat a hrát tyto Upgrady (Data Disky) s originálním DVD Warhawk. Ne stáhnout z PSN - nemám prachy. Díky. za prvé to není DVD ale Blu-Ray a ne, musíš si je koupit na PSN .... LOCK pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BigDadyKane Posted December 10, 2009 Author Report Share Posted December 10, 2009 Díky nechtěl jsem nikoho naštvat. Jen mě to zajímalo. Každopádně děkuji za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BigDadyKane
Ahoj všichni. Mám koupenou hru Warhawk na DVD a na PSN je na stažení Upgrade. Chtěl bych se zeptat jestli je možné někde stáhnout, nainstalovat a hrát tyto Upgrady (Data Disky) s originálním DVD Warhawk. Ne stáhnout z PSN - nemám prachy. Díky.
2 answers to this question
Recommended Posts