AngelF Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nevíte proč mám rozdvojenej obraz a barvy jak z éry 8-bitů ? :( (PSP 1000 GEN-d3) Stačí přejmenovat Alternate.pbp na EBOOT.pbp a pak to frčí normálně Pokud si přečteš readme tak to tam máš. Tak pro příště :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 no ja to parim normal a jsem z olomouce kde jsou snad 80% lidi dospelich a zbytek asi par mich kamosu ale v podstate se tam zname vsichni :) kdyby byl nekdo z Olomouce a chtel vedet kde to je / chtel by zacit tak mi muze napsat PM a muzeme tam zajit spolu prece jenom uz jsem atm mesic nebyl a styska se mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 ahoj pošlete někdo download na wagic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 2 roky stary topic,a googlovani by te nezabilo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.