Marous Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Zkousel nekdo demo,co na to rikate?Me se to libi ale je to presna kopie GoW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Každá dnešní hra je něčeho kopie, demo bylo super ,prakticky hráč je ve víru neustálého dění, pořád dochází k nákým zvratům atd. Grafika perfetkní ten systém upgradu mě škokoval nečekal jsem že bude až tak moc rozsáhlý....prostě jasná koupě. Demo si určitě ještě párkrát zahraju moc mě to bavilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Tema již je založeno tady a neřekl bych že se jedna pouze o psp verzy ... viz trailer ...stačí snad jeden topic o hře ne :D http://console-forum.net/showthread.php?t=66376&highlight=dantes+inferno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 sakra,pritom sem to dal vyhledat a nic mi to nenaslo:( tak todle smazte. Re Pennywise,toje pravda ale todle je jak GoW s jinym skinem postavy:)Ale prome jasna koupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Rozhodne to tady nechte, na PSP se bude jednat o jinou hru, takze mit 2 ruzne diskuze je jenom spravne. Stejne by to tu nekdo drive ci pozdeji zalozil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mě to teda nebavilo, grafika mi nijak extra nepříjde a asi jsem od toho čekal něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Tohle je muj favorit a doufam, ze nezklame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Me to docela bavi,grafika pekna,ovladani proste rubacka asi koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 demo je normalne ke stazeny na storu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 uzasna hra - jedine minus ze to vyjde az v unoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Myslím že to není moc dobré že obě hry vyjdou ve stejném rozmezí jednoho měsíce tím spíše že jsou v podstatě totožné co se týče hratelnosti a žánru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Myslím že to není moc dobré že obě hry vyjdou ve stejném rozmezí jednoho měsíce tím spíše že jsou v podstatě totožné co se týče hratelnosti a žánru Přesně tak, a upřímně, když bych se měl rozhodovat mezi dalšim dilem GoW a nebo nečim jinym, tak je pro me jasna volba Kratos :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Přesně tak, a upřímně, když bych se měl rozhodovat mezi dalšim dilem GoW a nebo nečim jinym, tak je pro me jasna volba Kratos :) presne tak,myslim ze to uskodi jen dantovu peklu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Tema již je založeno tady a neřekl bych že se jedna pouze o psp verzy ... viz trailer ...stačí snad jeden topic o hře ne :D http://console-forum.net/showthread.php?t=66376&highlight=dantes+inferno preco, by to tu nemalo byt?...toto je sekcia PS3, nie PSP....vela ludi a medzi nimi aj ja ani PSP sekciu nenavstevujeme....takze pekne si to tu nechame......inak, demo velmi zabavne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Delsi gameplay video, hned ze zacatku je souboj se smrtakem, kterej je fakt dobre udelanej! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Delsi gameplay video, hned ze zacatku je souboj se smrtakem, kterej je fakt dobre udelanej! :) Vsak to je demo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Bože ještě tak dlouho čekat .... já už se nato uplne moc těším ... i na PSP to vypadá dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 osobne jsem s demem ja spokojenej, tohle je snad prvni "rubacka", ktera me na PS3 chytla a uz aby tu byla plna verze :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Me to teda moc nevzalo, prijde mi ze hra vypada tak neak "levne"... tim myslim grafiku a GoW to kopiruje az moc, to si radsi ten mesic pockam na GoW III ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Mě se to docela líbí,zpříjemní mi to čekání na GoW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 mohla by byt i verze s ceskyma titulkama, tak jako u Dead Space. ale podle predobjednavek to zatim nevypada :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 tak demo uz je konecne i na EU store :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak sem si vcera vecer to demo prosel :) Skvela atmosfera a vyborna hratelnost - pro me jasna koupe :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 demo bylo dobrý tahle hra by byla pro mě jasná koupě ovšem kdyby vyšla v jiném termínu a né ve stejném jako God of war 3 protože GoW 3 je přeci jenom legenda:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Tak jsem si včera v noci stáhnul to demo a moc se mi to líbilo. Je mi jedno, že to je stejný jako GoW a že to vychází ve stejnou dobu, vždyť to hrát ve stejnou dobu nemusím ... :-) Já to tedy beru, šéfe ... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.