Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupit PSP nebo NE

chaozz1468624189

Otázka

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
mno já ho nemám rád (je to ale pouze otázka názoru),hlavně proto že je příliš lehké a nemůžeš ho úplně vypnout když na něm máš flash

to neni pravda, s 5.03 GEN-B a s pluginem Sedna ho muzes vypnout ;)

a osobne nechapu co je na psp 3000 tak strasnyho, je mnohem hezci nez psp 2000 a ma krasnejsi display, i kdyz tu byly naky kecy s nakejma pruhama tak sem si niceho nevsim. rozhodne bych sahnul po psp 3000 s 5.03 Fw nez po stejny 2000ce, vlastnil sem 2000 a ted mam 3000 jsem ted spokojen vice.

ale, pravda je ze je to otazka nazoru, proto mi neprijde na miste vase schazovani psp 3000 dolu a posilani ho do hajzlu, 2000 i 3000 jsou obe skvely a me prijde 3000 o neco lepsi, ale to me neopravnuje vyrvavat tady jakej je 2000ka shit a sracka a ze bych si ji nezval ani zadarmo (samozrejme ze vzal a a myslim ze ty by sis 3000ku zadarmo vzal taky)

: za softwarovej flash s verzi 5.03 neplat zadny penize, zvladnes to uplne v pohode sam bez problemu i kdyz si to nikdy predtim nedelal, podle navodu je to pohodicka. taky sem to delal po prvy bez zkusenosti a povedlo se :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Čau chtěl bych se zeptat jaký psp je lepčí psp 3004 nebo psp go a daj se stahnout na nakou z nich hry za dara nebo nn ??

Když sežen PSP 3000 s firmwarem 5.03 nebo staršim, tak můžeš hrát ISO hry. Na PSP GO! je to vyloučený ... ale zase má 16 GB Pamět a bluetooth, takže se rozhodni sám. Já bych šel do 3000, ale nejdřív bych našel nějakej obchod, kde ho maj se staršim firmwarem, aby ti šly hry

Odkaz ke komentáři

• 0
Když sežen PSP 3000 s firmwarem 5.03 nebo staršim' date=' tak můžeš hrát ISO hry. Na PSP GO! je to vyloučený ... ale zase má 16 GB Pamět a bluetooth, takže se rozhodni sám. Já bych šel do 3000, ale nejdřív bych našel nějakej obchod, kde ho maj se staršim firmwarem, aby ti šly hry[/quote']

jj dik moc takze jenom 3000 s tim firmwarem 5.03 nebo a jiny nn treba tu 3004 sorry ze se ptam lae bude to moje prvni psp tak se chci radci ujistit :D .

Odkaz ke komentáři

• 0
jj dik moc takze jenom 3000 s tim firmwarem 5.03 nebo a jiny nn treba tu 3004 sorry ze se ptam lae bude to moje prvni psp tak se chci radci ujistit :D .

na tech poslednich cislech nezalezi to je jenom region napr 3000 japonsko ,3004 evropa

Odkaz ke komentáři

• 0

Prostě musíš mít firmware 5.03 (když tam bude nižší, tak uděláš update, když tam bude vyšší, tak si ISO hry nezahraješ) takže nekupovat PSP s firmwarem vyšším než 5.03 (nžší klidně být může)

3004 je 3000 ... poslední číslo údává jen region a na tom teď nezáleží

Odkaz ke komentáři

• 0
Sorry zase ja je tahle dobry ja tam nemuzu ten firmware najit http://www.bigfun.cz/select_det.php?id_vyrobek=3251&oddil=11

Ja bych zasel do nakyho obchodu a rekl bych jim jestli by mi to mohli ukazat... ja bych si to psp vyzkousel a pritom se koukl na FW. Kdyz by tam byl mensi tak bych to bral, kdyz vetsi jak 5.03 tak bych si neco vymyslel ze sem si to rozmyslel nb tak... :wohow:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu