Jump to content
  • 0

Priprava Nintenda na Vanoce:)

deba

Question

Zdravim.

Segra objednala na vanoce svoji rodine Nintendo, pochopitelne mi to nedalo a zacal jsem se v tom vsem hrabat. Podotykam ze uz pres tyden projizdim vsechny mozne diskuze a protoze s Vanocema se s Nintendem rozloucim, uz nemam silu dal hledat. Proto uvitam komentare k memu snazeni.

1. Dal jsem downgrade z 3.4. na 3.2 - ale ze mi to dalo:))

2. Na USB disk (je to puvodne SATA disk v ramecku) - NEVIM JESTLI TO NENI PROBLEM, jsem pres WBFS 3.0 natahnul z .iso gamesu, tvari se to ze je to OK

3. asi dva vyzkousene USB loadery se na pripojeny disk nemohou dostat, po tech 30 sec. hledani to hodi restart (mam ve spravne dire)

4. .iso jsem zkusil i vypalit na DVD(verbatin 16x -R) pres NERO, pres "BACKUP LAUNCHER" jsem ale DVD nenacetl - prislo me to az moc snadny.

dotazy: muze bejt problem v disku

jak disk overit

melo by to takhle vypalene DVD fungovat??

Predem diky za veskere komentare

Deba

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Tak jsem jeste udelal pokus, ze jsem nejprve na 1 GB USB flasku nahral stejnym zpusobem pres WBFS 3.0 gamesu, ale chovalo se to stejne..

tak jsem pracne flasku zase zformatoval zpatky na FAT a nahral do adresare WAD nejaky wad aplikace s tim, ze je pred WAD manager zkusim natahnout..ale hodilo mi to chybu -1, pocitam ze disk to nenaslo.

takze nevim, zda jsem uplne mimo s tema pokusama, nebo jenom nekde kousek od uspesneho zaveru....coz me teda nebavi..

deba