kurosaki Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 to není možné:cry: vždyť jsem se díval na netu a tam to je už v prodeji:http://www.amazon.com/LEGO-Harry-Potter-Years-Sony-PSP/dp/B002BSC5AC To je předobjednávka s pevnou cenou. Ušetříš 2 $. Takže cena 27,99 $ při současném kurzu činí necelých 600,- Kč. A proto kupujme předražené hry od našich rádoby obchodníků a podnikatelů (nepíšu zlodějů) za ceny vyšší minimálně o 400,- Kč za kus, ale vidím to asi tak na cenu 1190,- je to přeci jen novinka. :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokne Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nevíte kdy to ma vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nevíte kdy to ma vyjít? 29. června http://psp.ign.com/objects/143/14329941.html] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 tvl moc se na to tesim :) .... btw Verthandy ty paris L2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 už to vyšlo ale na netu jsem to nikde nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Mrkni třeba tady na fóru do mého topicu s PSP hrama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Mrkni třeba tady na fóru do mého topicu s PSP hrama :) joo :D dikec ;) dal sem ti THX :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Takže včera jsem si to na chvíli zahrál a prostě hrůza, každý nový díl lego jde do straček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 je to des to lego harry potter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro1989 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Taky jsem to nejakou tu hodinku hral, ale moc me to nebavilo. Prvne jsem to hral na PC a rikam si, to je dobra hra, jak stvorena na cesty pro PSP. Ale po te dobe hrani se mi ta verze PSP proste nejak nelibi a presel jsem zpatky to hrat na PC, kde me to celkem bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Neskutecne udesna konverze na PSP. Na PC je to maximalne hratelne a prijemne, stejne jako LEGO SW nebo LEGO Indy (jednicka) a tohle je absolutne nehratelne a ztracene 2 hodiny zivota...Nerozumim tomu, co vedlo tvurce k takovemu amaterismu. Lituji lidi, kteri si tento odpad koupi. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.