^ToMmY^ Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak povídejte :) Mě osobně chybí nějaký typ achievementů, trofejí. Dále pak by tam mohl být HDD ale už jde vyřešit. Možná by mohla být a vylepšena grafická stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Další Zelda :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 mirrors edge to by byla pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 mirrors edge to by byla pecka To bych akorát naběhnul do televize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 no, me na Wiicku vhybi achievmenty, a nejaka poradna mmo parba (conduit MP mi nejak blbne... jak dam TDM nebo CTF tak jsem nekde zapadly pod mapou... a MH3 vyjde az na jare pristiho roku :/) a taky nejaky poradny RPG :D (Zelda me moc nechytla :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 tak taky nějakej system hodnoceni uspechu ve hre. Potom lepsi online podpora, friend list a tak :) btw tommy ty uz mas wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mirror's Edge bude. Dělá se na něm, pokud to neztopili, ale má to být 3rd person akce. Osobně mi chybí více her s podporou Wii Motion Plus. Na to, jak je dlouho na trhu, nic moc. Čekám pořádné RPG, které ho bude využívat. Vlastně obecně víc her. Mám pocit, že od každého klasického žánru tady mám jednu pecku, pár slušných, ale celkově je toho spíše míň než víc. Třeba na FPS je to jak dělané, přesto kromě Metroida a Conduit toho moc není (ještě Call of duty, ale to mě nebere). Bohužel panuje názor, že dospělé hry se blbě prodávají na Wiičku, přitom to pořádně nikdo nezkusil. Všechny "dospělé" hry zatím byly tak trochu úchylárny (No more heroes, Madworld, Dead Space - rail shooter považuju jako žánr za úchylnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 zapomel jsi James Bond Quantum...taky kvalitni 3D akce... ale jinak souhlasim WMP je dobre leda ke spusteni resortu a to si myslim ze kdyby tam nebylo nic by se nestalo... a miror edge sice nevysel ale existuje hra z prostredi parkuru... jen ma docela slozite ovladani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 zapomel jsi James Bond Quantum...taky kvalitni 3D akce...ale jinak souhlasim WMP je dobre leda ke spusteni resortu a to si myslim ze kdyby tam nebylo nic by se nestalo... a miror edge sice nevysel ale existuje hra z prostredi parkuru... jen ma docela slozite ovladani :) Tak není to jenom Resort. I PGA Tour 2010 a Grand Slam Tennis se mi líbil. Ale to je tak vše. Čekám, co předvede Red Steel 2 hlavně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cQnne Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 hodne by se hodil Wiibeer :) kdyz maj tolik tech attachmentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meelkor Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Určitě to chce RPG a potom nějaké další hry přes net, alias The Conduit. Potom to chce ten wiibeer, to určitě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.