Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

128 GB Memory Stick Pro Duo

Technika pokračuje dopředu a stejně tak i firma SanDisk.V součastné době se pokouší vytvořit velkokapacitnou paměťovou kartu která bude mít 128 GB velikost , a bude podporovat skoro všechny formáty paměťovích medií. A možná se zvládne i na PSP !!! Kolik by měla taková karta stát ? To zostává otázkou budoucnosti.Protože když 16 GB Memory Stick Pro Duo stojí 1500-2500 Kč tak si zkuste představit cenu 128 GB Memory Stick Pro Duo.

Odesláno
Podle me si ji mozna tak koupi 1/1000 lici co ji uvidi :cheesygrin:, byla by to obrovska cena...

Jinak karta v psp stejne velka jako HDD v mojem pocitaci by byl dost luxus :D:D

Kde si to zjistil ze to SanDisk pripravuje?

toje široká otázka kde jsem to zjistil , já takové věci sleduju furt , a pokaždé když se dovím něco new tak vám dám vědět. I o hrách ;)

Odesláno
Vzhledem k tomu,že PSP nejvíc zvládne 32 GB...Těch 128 GB je trochu moc...a navíc zbytečný...

Nekde jsem cetl, ze Slimka a 3000ky zvladnou az 128 Gb, Fatka min. Ale ten prostor pro normalniho cloveka nevyuzitelny, protoze na PSP se hudba poslouchat neda, a ze bych tam mel cca 150 her / filmu, to fakt

ne. :D

Btw, Verthandy: Ta cestina je hrozna. :D

Odesláno
A mas to 100% ze to bude? :D nebo alespon 50% ze to bude na to psp me se to porad nezda ze by se to psp dalo vubec vyuzit aniz by se ti to nak moc sekalo :D

a seš mentál ??? já sem neříkal že to bude 100 % si přečti článek a pak něco piš , nevíš ani o co go , jen sis přečetl nadpis ... jetam psáno že se pokouší vyrobit a že možná bude na PSP . A není tam nikde psané že bude 100 % :roll::roll::roll:

Odesláno

128gb je docela zbytecnost.. ja mam 8gb, mam tam asi 5 her 5 hodin hudby a nejakej ten filmek.. bohate mi to staci.. a hlavne kdyz bych to pak chtel vsechno zkopirovat najednou do kompa, tak bych to tam vecer zacal kopirovat a rano by to mozna bylo pri soucasny rychlosti kopirovani z pametovek.. JOO zlaty diskety :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odesláno

Ale vajco zbytečnost :roll: když si vezmeš na PSP je stovek a stovek, možná i tisíc her a ty tam máš spocených 5 tak co to je? To jako dohraješ, smažeš a hodíš tam zase jinou a když si jí po čase budeš chtít zahrát znova tak jí zase budeš stahovat? Nejlepší je mít všechny hry co chceš přímo na paměťovce v PSP a žádný furt kopírování z kompu a z5... Doufám že ta paméťovka vyjde, ale ta cena....ta bude...:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu