Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Prince of Persia: The Forgotten Sands Vypadá to tak že známá tvář Akčních Adventur to na displeji PSP zvládne i do třetice. Nový titul Ubisoftu ponese název Prince of Persia: The Forgotten Sands , a jeho dějová linie bude pokračovat v rámci předchůdce Sands of Time. Tvůrci slibují opět všechno možné, teda to nejlepší ze starého princa spolu s množstvím nových prvků, no víc se dozvíme až na každoročním odevzdávání cen Spike VGA, kde bude hra oficiálně představená. Ubisoft ovšem nebyl tak uplně chamtiví a poskitl nám alspoň jeden důležitý udaj a tím je termín vidání který je plánovaný na Květen 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak na to se těším.. dosavadní díly se moc nepovedly (na PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 na psp jsem jeste nehral ani 1 dil ale tak tenhle si mozna i zahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Verthandy: promiň za OT, ale oprav si ty íčka, docela to bije do očí...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak na to se těším.. dosavadní díly se moc nepovedly (na PSP) byli to porty tak co se divíš :roll: na psp jsem jeste nehral ani 1 dil ale tak tenhle si mozna i zahraju :) tak to by sis měl zahrát na pc/ps2/xbox sands of time , pokud chceš mít rychle za sebou 2. díl trilogie tak si zahraj na pc/ps2/xbox warrior within(na psp je to revelation ale je delší než warrior within ale není delší příběh pouze přidané komnaty) a 3. díl na psp se jmenuje rivals swords a na pc/ps2/xbox se jmenuje Two Thrones jinaak ten novej ani nepouštěj až vyjde protože to bude(jak je to nahoře napsané) navazovat na tu trilogii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Hral jsem Rival Swords a docela se mi libil, takze se uz zacinam tesit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Hral jsem Rival Swords a docela se mi libil, takze se uz zacinam tesit. :D a kdo by se netěšil :D:D:D ale jinak já si myslím že to bude o něco lepší než rival sword ... :) a tím líp ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Do velrybí hýždě kdy uz to vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Do velrybí hýždě kdy uz to vyjde? brzy, brzy... 18. května :) http://psp.ign.com/articles/108/1083886p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 hral sem warrior within na ps2 u ktereho mam vzpominky ;( a kdyz sem hral revelation na psp tak sem si vsechno pripomel ten kdo rika ze na psp to je nic moc tak nevi a nehral to na jinich konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Hrál jsem na PSP oba Prince a dost mě to bavilo. Jediný, co mě popuzovalo, byly záseky, kterejch bylo v prvním dílu tolik a tak blbejch, že jsem ho ani nezvládl dohrát, a v druhým díle jich bylo taky notnejch pár. Ale dokud je ta hra dynamická (a to je většinou), je to skvělá zábava. No zkrátka, doufám, že v třetím dílu tyhle slabý místa nebudou a bude to dlouhá a nepřetržitá zábava, věřim, že to Ubisofťáci udělaj' dobře. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.