Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Vypadá to tak že známá tvář Akčních Adventur to na displeji PSP zvládne i do třetice. Nový titul Ubisoftu ponese název Prince of Persia: The Forgotten Sands , a jeho dějová linie bude pokračovat v rámci předchůdce Sands of Time. Tvůrci slibují opět všechno možné, teda to nejlepší ze starého princa spolu s množstvím nových prvků, no víc se dozvíme až na každoročním odevzdávání cen Spike VGA, kde bude hra oficiálně představená. Ubisoft ovšem nebyl tak uplně chamtiví a poskitl nám alspoň jeden důležitý udaj a tím je termín vidání který je plánovaný na Květen 2010.

Odesláno
Tak na to se těším.. dosavadní díly se moc nepovedly (na PSP)

byli to porty tak co se divíš :roll:

na psp jsem jeste nehral ani 1 dil ale tak tenhle si mozna i zahraju :)

tak to by sis měl zahrát na pc/ps2/xbox sands of time , pokud chceš mít rychle za sebou 2. díl trilogie tak si zahraj na pc/ps2/xbox warrior within(na psp je to revelation ale je delší než warrior within ale není delší příběh pouze přidané komnaty) a 3. díl na psp se jmenuje rivals swords a na pc/ps2/xbox se jmenuje Two Thrones jinaak ten novej ani nepouštěj až vyjde protože to bude(jak je to nahoře napsané) navazovat na tu trilogii

• 4 months later...
Odesláno

Hrál jsem na PSP oba Prince a dost mě to bavilo. Jediný, co mě popuzovalo, byly záseky, kterejch bylo v prvním dílu tolik a tak blbejch, že jsem ho ani nezvládl dohrát, a v druhým díle jich bylo taky notnejch pár. Ale dokud je ta hra dynamická (a to je většinou), je to skvělá zábava. No zkrátka, doufám, že v třetím dílu tyhle slabý místa nebudou a bude to dlouhá a nepřetržitá zábava, věřim, že to Ubisofťáci udělaj' dobře. :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu