Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak aktivovat UMD mechaniku

Pytlous

Otázka

zdarec, koupil sem psp ve skvělým stavu,vše faká jak má ale chtěl bych aktivovat UMD mechaniku jelikož ji předchozí majitel deaktivoval aby to tolik nežralo baterii,ale já tady mám i umd a nějaký bych sehnal tak by to bylo dobrý kdyby to šlo,mechanika a všechno tam je,když je tam umd tak to někdy i zarachtá prostě náznak že to funguje ale je to asi odpojeno ze strany softwaru,ani v menu psp není UMD tak mi pls poraďte jak to můžu nahodit zpátky a co k tomu potřebuju,dík :psp: je to Fatko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nejspíš je použit plugin na její vypnutí... jdi do recovery menu a deaktivuj ho

jo ale ja nvm kde mam to recovery menu,v tom menu vsh nebo jak kdyz dam v menu psp select tak tam cosi vybehne ale neni tam ani plugins ani recovery menu :cry: v tom psp je system software 5.50 GEN-D2

Odkaz ke komentáři

• 0

Vypneš uplně PSP (držíš POWER, dokud se nevypne), pak zapneš a držiš R. Naskočí ti Recovery menu, vybereš položku plugin a najdeš si plugin, kterej se jmenuje NO UMD (nebo tak nějak), dej na něj X, tak aby u něj byl v závorce disabled a potom od tamtud vypadni :)

Odkaz ke komentáři

• 0

1. NEPIŠ VÍCE PŘÍSPĚVKU ZASEBOU, POUŽÍVEJ EDIT

2. pokud tam žádný plugin není, bude to dost pravděpodobně HW problém a mechanika je nefunkční

zkus psp vypnout, vyndat kartu a pak zapnout... tím se žádné pluginy nenačtou a pokud to nepůjde ani tak, je to HW

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu