Jump to content
  • 0

vypalováni

pancus007

Question

Čau,omlouvámm e za založení topicu ale furt to nechápu.takže k veci (moje první smahle dvd s hrou)stáhl jsem si hru a vyšly dva soubory .iso a .dvd a ja musim vypálit jen ten soubor .dvd?podle návodu to tak je a tak proc je tam to iso?ptám se protoze mam jen 2 dvd a nechci skazit ani jedno tak ppředem dik za odpověd

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Čau,omlouvámm e za založení topicu ale furt to nechápu.takže k veci (moje první smahle dvd s hrou)stáhl jsem si hru a vyšly dva soubory .iso a .dvd a ja musim vypálit jen ten soubor .dvd?podle návodu to tak je a tak proc je tam to iso?ptám se protoze mam jen 2 dvd a nechci skazit ani jedno tak ppředem dik za odpověd

pokud vypalujes treba v ImgBurn tak je to vzdy .dvd, a udava vypalovacimu rpogramu jen info o tom co ma zacit vypalovat tedy to iso v te slozce a na cd se pak vypali jen to iso ale diky souborru .dvd se tvari tak jak ma, .dvd se treba nekdy dodatecne vytvari v textovem dokumentu a pak se jen prejmenuje, kdyz to vypalis tim ze oznacis .dvd nic nezkazis

• 0
A ješte mam otázku už jsem to jednou delal ale pro jistotu jak zjistim že to dvd dl + na mé vypalovačce vypálím?

normalne to zjistis v programu jestli ti to vezme nebo ne, jestli pujde pokracovat... jinak to byva na mechanice vetsinou taky jako znacka RW pod kterou je jakoby ale dalsi vrstva, to ale neplati vzdy u sebe na noteboooku mam treba jen RW bez drueh vrstvy .... zjistis v programu

taky je to videt na tom jestli medium mechanice rozpozna jestli jo hned je jasne ze to pujde