Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s výběrem NTB

VOndy1468624023

Otázka

Recommended Posts

• 0
Sim3to: Lenovo je momentálně nejhorší značkou notebooků, jaká kdy snad existovala. To že Lenovo hojně využívájí manažeři, je nesmysl.

Lenovo vyrábí nespolehlivé notebooky, reklamace trvá, šasi oproti konkurenci nic moc.

V práci jsem měl http://www.mironet.cz/lenovo-thinkpad-t500--t9600--154quot--4gb--320gb--dvd--ati-hd-3650-256-mb--bt--ctecka-otisku-prstu--w7p+dp101399/ a ihned byl vyměněn za Fujitsu Siemens.

35 000kč pro mě není "levná varianta" a jít řádově výš -> tam Lenovo dost pokulhává. Lenovo už dávno není IBM a když to napíšu dost slušně, tak se ty jejich notebooky doslova serou.

Osobně znám 4 lidi co si Lenovo koupili a velmi brzo ho vyměnili za něco o dost lepšího. Pokud se zeptáš někoho, kdo vlastní shop, sám ti potvrdí, že s Lenovo jsou velké problémy, ještě větší než s Acerem.

U Aceru totiž člověk aspoň ví, že si kupuje laciný, nekvalitní notebook (netbook se jim celkem slušně povedl), u Lenova to stále někteří nevědí.

Jinak všechny značky mají levnější i dražší notebooky, i takový Acer.

Ano, i Acer prodává velice kvalitní notebooky, ale ty jsou drahé.

Já osobně preferuji značku Fujitsu Siemens, Sony a Dell.

Kdybych si měl koupit notebook, tak minimální konfigurace je Quad Core, Blu-Ray, Full HD Display, 1TB disk, 4GB ram...cca 35 000kč.

Kdybych si měl koupit něco z té lepší, tak bych chtěl dotykový FULL HD display, takže nějaké to Tablet PC.

Ukaž mi notes s BR,FullHD,1TB HDD, 4GB ram za 35tis kč xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Doporučuju koupit si Paviliona od HP ;) sám mám jednoho a naprostá spokojenost

Každej ti zde bude psát jak šlo HP do shitu, ale není to tak úplně pravda, a není to tak uplně lež. Je to jak říká Smaky, každej si stojí za svým a u všeho najdeš špatnou serii.

Jinak pokud chceš z těch 2 vem to Sony

Odkaz ke komentáři

• 0
JerRry: Nechápu co znamená "nejdřív zkus a pak kecej..". Já nepatřím mezi vaši věkovou skupinu 15 let, tak se podle taky toho chovej.

Co se týče OS, kdybych to měl brát z pohledu IT, tak nejlepší je bezkonkurenčně Linux. Zpráva serverů v pohodě, podpora vícejaderných PC (servery), nic to nežere atd.

Mimochodem OS neslouží k tomu, aby se jím člověk kochal, ale k tomu, aby perfektně fungovali všechny aplikace, které člověk potřebuje k práci.

Aktualizované Windows jsou spolu s dobře nastaveným firewallem celkem slušně stabilní systém, pro normálního uživatele.

Jestli Mac nebo Win, to záleží čistě na uživateli, nicméně je obrovská HOVADINA tvrdit, že MAC je o dost lepší...naprostá kravina.

http://www.alza.cz/sony-vaio-fw51jf-h-d142228.htm

<^KeNnY^>: Pokud to budeš brát osobně, tak jsi akorát vztahovačný. Až budeš starší, tak pochopíš, proč nemám rád dětský pohled na svět, jako má tady JerRry(nic proti).

Nečetla jsem celou diskuzi, ale tohle nabízené Sony je opravdu výborná záležitost. Sama ho mám a musím říct, že už jsem vystřídala spoustu notebooků, ale tohle je naprosto nej a ještě za ty prachy. FullHD je opravdu luxus a už bych jiný rozlišení nechtěla. Pokud by tě cokoliv o tomto notesu zajímalo - ozvi se mi - na netu toho o něm totiž moc není. A to opravdu nemluvím z pohledu člověka co ho má - já opravdu nepotřebuju vychvalovat věci, které mám - jsem v tomto fakt objektivní.

Pokud na něj máš prachy - ber FullHD - je to opravdu výborná věc. Nebo také se dělá Dell Studio 1555 ve FullHD verzi za stejnou cenu co to Vaio. S ani jedním notesem neuděláš chybu.

Sim3to psal něco o tom, že Sony je plasťák? Tohle Sony má magneziové příměsy ve víku a fakt je to znát - je celkem tuhej, neprohýbá se - takže fakt celkem kvalita.

Odkaz ke komentáři

• 0

cartman : ok, ale jak jednou pujdes na reklamaci tak je to v haji.. mam tu celou historku jak se mnou vyjebali s reklamaci muzes si precist... Dokud se ti neposere ok. jak zacnes reklamovat tak je s tim amen

rain : lol? Jestli se ty nahodou nepletes... :D Ja mam na mysli thinkpad....

zuzkys : samozrejem vyjimky vyjimky... taky muzu rict ze tamhle toshiba nebo samsung dela nerozbitne notebooky a proto rikat ze jsou nejlepsi ze stranky kvality... Matka ma vaio a vim ze to neni nic moc. Ani ta baterka tam nedrzi jak ma a kejve se ze strany na stranu.... - a to delalo jeste kdyz jsme si ho brali.

Jinak www.pcoutlet.cz tady jsem si to koupil, sice jsem dost komunikoval a psal abych dostal to co chci ale co :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Tommzs: Tento mám momentálně v práci http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amilo-xi3670-d140689.htm

P.S: Toho smajlíka nechápu, těch notebooků je víc.

OK máš pravdu:) Já jsem se divil, protože jsem si teď vybíral notes za 35tis a žádnej tak výkonej jsem nenašel, ale je to tím, že jsem hledal max. 15" a také HP, Dell, Lenovo a Asus.

CO se týká Lenova, tak moje teta (IT technik v Táboře) mi tuto značku doporučovala, že jí používají. Každopádně jsem se rozhodl pro HP kvůli servisu a kvalitní konstrukci. Kupuji si HP EliteBook 8530p (http://www.alza.cz/hp-elitebook-8530p-d129757.htm).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu