For_est-5 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Mám dotaz neznáte nějaké web stránky kde bych tento film koupil v bluray. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Film vychází na DVD a BD z pravidla většinou až 6 měsíců po premiéře v kině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Takže nejlepší je ho stáhnout z netu:wohow: LOCK please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tys to vyřešil... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tys to vyřešil... :D Ne tak myslel jsem jestli se to nedá někde koupit třeba ze zahraničí, ale čekat půl roku než to vyjde to si to můžu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 no jo ale otazka je v jaky kvalite... protoze na Cam-ripy se neda divat tak to uz si radsi pockam 6 mesicu a v HD... nebo taky v kine :D:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já osobně jdu do kina, protože 3D IMAX zážitek je nezapomenutelnej :) http://www.csfd.cz/film/228329-avatar/ 94% A to jsou jen recenzenti, tenhle film vypadá na to nejlepší z 21. století :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já osobně jdu do kina, protože 3D IMAX zážitek je nezapomenutelnej :)http://www.csfd.cz/film/228329-avatar/ 94% A to jsou jen recenzenti, tenhle film vypadá na to nejlepší z 21. století :) no v CR bude 3D zazitek doufam hodne rychle zapomenutelnej , cpat do filmu od Camerona cesky dabing je na facku. Osobne pujdu na 2D verzi s titulema a 3D si vychutnam radeji nekde v zahranici jelikoz cesti dïstributori jsou poradny hovada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Taky bych rád originální zvuk, ale za hranice kvůli tomu fakt nepojedu. Jedu se hlavně pokochat 3D efektama. Ty mě vždycky dostanou... Snad ten dabing nebude tak hroznej :) Krom toho jsem viděl spoustu filmů nejdřív nadabovaných a pak až s titulkama. Nikdy jsem v tom problém neviděl a pokud to nebude odfláklý, nebránim se tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Lepsi kvalitka na stazeni neni az za 6 mesicu, je to driv, ale pred tim je to same nic moc.. Jediny co je tak dobry je R5tka... Nevim jak v CR ale v zahranici je dabing jeste horsi... Cech je zvyklej ze kazdy film v TV je nadabovany a proto i dabovani ma dost penez. Ceske dabovani je jedno z tech lepsich, ne-li jedno z nejlepsich. V zahranici je normalni ze se do filmu pridaji titulky (podle me lepsi varianta pokud na film koukate a nemate to jako "background") Horsi je to pak u dabovanych kde je nekdy i casto slyset originalni zneni + dableru je nekolik a porad se opakujou Pokud jste si nevsimli, znamejsi holywoodsti herci maji tady v CR 1 dablera, ktery dabuje hlavne jeho, nebo jenom jeho. Proto se mi uz nekolikrat stalo ze jsem podle hlasu poznal, kdo tam hraje, coz je u dabovanych filmu docela zajimave.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 For_est-5: Pokud se budeš dívat na nějaký CAM, tak jsi pro mě nekulturní prase a nemáš ani právo žít :-D EvilSta: Avatar by měl být, co se týče 3D, revoluční a jít jen do 2D kina je škoda. Být tebou, tak se podívám nejprve na 3D a vychutnám si vizuální zážitek a potom bych šel klidně znova do kina a podíval se na 2D (mě osobně by titulky při sledování tohodle filmu dost rušili). Aspoň pak budeš moc porovnovat rozdíl. Dutch: CZ dabing patří mezi ty nejlepší na světě, ale i tak se bojím, že se z filmu vytratí veškeré emoce. No uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ne tak myslel jsem jestli se to nedá někde koupit třeba ze zahraničí, ale čekat půl roku než to vyjde to si to můžu stáhnout Pockej si aspon na R5 jestli vubec bude :) Avatar by měl být, co se týče 3D, revoluční a jít jen do 2D kina je škoda. Být tebou, tak se podívám nejprve na 3D a vychutnám si vizuální zážitek a potom bych šel klidně znova do kina a podíval se na 2D (mě osobně by titulky při sledování tohodle filmu dost rušili). Aspoň pak budeš moc porovnovat rozdíl. Osobne jsem na 3D jsem jeste nikdy nebyl, nebo mozna 1 uz nvm. Ale urcite avatar podle traileru je film hodne akcni a efekty jsou Labuzny.. :D Titulky mi osobne napr nevadi u thrilleru nebo kriminalnich filmu kde pri konverzaci vlastne jde jen o pohled atd tam nic propustit nemuzes... Tady bych asi taky radsi volil ten dabing... Dutch: CZ dabing patří mezi ty nejlepší na světě, ale i tak se bojím, že se z filmu vytratí veškeré emoce. No uvidíme... Nebyl jsem si moc jistej predeslim postem co jsem daval, ale po tom co jsi to napsal i ty tak uz to vim urcite :P Ten dabing je fakt hodne dobrej (jednou myslim ze ve strepinach davali studia kde se dabuje a tam kde se delaji zvuky. Nepocitane dveri ktere vrzou jinak, podlahy, boty atd atd.. :D Proste na vsechno maji zvuk :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.