jura555 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 zdravím na vanoce budu mít tento notes: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105H45006000000SOL&Search=packard%20bell&SearchType=1 ale problem je ze je tam vista a ja bych tam chtel dat 7 nevite jak to je s ovladacema treba na cudliky ovladani hlasitosti, play, pause a tak? nerad bych aby ty cudliky byly nefunkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 pokud si je windows sám nenajde dají se použít některé z visty .... kdyžtak bys pohledal po netu ty co by nefungovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 navíc vistu si můžeš zdarma (nebo za manipulační poplatek, snad max 800kč - jak u kterého výrobce) nechat poslat Windows 7 upgrade na odpovídající verzi. Takže to budeš mít i legálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ovladače na ovladací panel stáhneš na officiálních stránkách výrobce NTB ,zdarma. A jak už zminoval Závorka u některých týpu lze provést UPGRADE zdarma z VIST na W7 ;) Nedávno jsem se díval a bylo to u MSI a ASUSu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Přesně tak, já být tebou tak dokoupím upgrade na win7. Stojí tuším něco kolem 700kč. Ale jinak pokud bys nechtěl tak není problém použít část ovladačů z vist - alespoň ty, které ti nenajdou win samy. Případně mrkni na stránku výrobce ntbku a tam pokud bude podporovat win7 určitě všechny najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 no u packar bell si taky muzu dat 7 legalni cestou ale ja bych radsi tu ilegalni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mám na notesu Visty na druhej oddíl sem hodil Win7RC na zkoušku(klávesy jak se ptáš samo nefungujou),ale to víc věcí a softu. Jenže než bude lepší podpora 7,radši zůstanu u vist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na muj notebook sem daval ovladace z vist na (nevim jak se to menuje :-D ) "multimediální" klávesy fn+?? šli bez problému , jinak si všechno winy našli sami hojoko: můžu se zeptat ktery věci a softy ti například pod win7 nejdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Měl sem na notebooku vistu , nahodil sem Win 7 Ultimate a všecko jede :roll: jak dotykovej panel, tak všecko ostatní, stačí umět najít si ovladače pro Win7 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na muj notebook sem daval ovladace z vist na (nevim jak se to menuje :-D ) "multimediální" klávesy fn+?? šli bez problému , jinak si všechno winy našli samihojoko: můžu se zeptat ktery věci a softy ti například pod win7 nejdou? to už po mě chceš moc,vím že tam byly nějaký hry,soft si už nepamatuju,nenašli wifinu i nějakej problem byl s grafikou,ted nevím jestli byl problem i s Nerem ,protože sem tam dal Ashampo burn a ten šel dobře a vistě moc nešel -blblo ukončování stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mám na notesu Visty na druhej oddíl sem hodil Win7RC na zkoušku(klávesy jak se ptáš samo nefungujou),ale to víc věcí a softu.Jenže než bude lepší podpora 7,radši zůstanu u vist jedna z největších hovadin co si mohl napsat ... "radši zůstanu u vist" :roll: mám dost není důvod zůstávat u vist ... mě na 7 jede i pár věcí který mi na xp ani nejeli (konkrétně Yuris revenge :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hojoko ty si dementní SPAMER co tomu nerozumí .... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 hojoko , ok když se ti líbí Visty víc než W7 , tak buď dále blbě spokojenej ;) pak tu ale nepiš blbosti, že ti něco na W7 nejelo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Já sem nepsal že se mi líbí visty,spíš naopak,ale ještě počkám než je tam dám. A dementi jste ,vy když někdo napíše že jsou 7 lepší a kdejakej vůl se toho drží jak mámy sukně-je to stejně nevychytaný jako každej novej OS od Mrkvosoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 OMG ! Nikdo zde nepíše že nemá chyby:D ale rozhodně lepší než zasraný Visty , to ti řekne každej kdo to aspoň minimálně rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 a to je muj problem hnista je nahovno a chcu radsi se7en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak proč si je nedáš ? já mám taky dotykovej panel a jede mi na 7 jako na Vistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 a včom jsou lepší???,jo rychleji naběhnou než visty,jinak je to jen obdoba vist v lepším obsáhlejší a náročnějším kabátě,a to že někdo umí naistalovat windows z něj nedělá ještě znalce,to umí i muj kluk. Já se nechci dohadovat at si dá tam každej co chce a co mu vyhovuje,taky nikomu nic nevnucuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Já ti taky nevnucuju sedmičky, ale ano jsou rychlejší , zabírají méně paměti ram a mnoha dalších výhod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tady sem si dovolil -copy-z članku na tomto linku http://www.zive.cz/poradna/prechod-z-xp-na-w7-co-tim-ziskam-/sc-20-cq-422702/default.aspx?consultanswers=1 Windows 7 má jistě spoustu výhod, asi v rychlosti atd., W XP již nejsou podporované, jistě patří minulosti atd., ale zatím mají W 7 i řadu nevýhod, které jsou hmatatelné. Výhody jsou hlavně pro odborníky, nevýhody postihnou zejména lajky, to je běžné uživatele, kterých je podstatně více. Základní nevýhoda je, že ještě nejsou vyrobeny a tím na internetu k sehnání některé ovladače. Samozřejmě, že bez těch ovladačů se dá také žít, ale bez W 7 taktéž. Mě např. nejde na Skypu Web kamera QuickCam Logitech 5000. Nejde Sygate Personal Firewall, se kterým jsem byl na výsost spokojen, Nejde zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio, nejde mi zvuk z přídavní zvukové karty Sound Blaster Live 5.1 atd, nejsou ovladače na sběrnici PC (hlásí systém). Závěr: Není pravda, že W 7 má všechny ovladače v sobě (na DVD), nemá Ovladače z Wisty se na W 7 většinou nedají použít Windows 7 ano, ale až na něj budou na trhu ovladače Je značně méně přehledný, v přehlednosti na W XP zatím nemá ani náhodou Myslím, že W 7 je taktéž šitý horkou jehlou a půjde pořádně až po vydání opravných balíčků a hlavně až na něj budou ovladače výrobců různých programů Vývoj se nedá zastavit, zatím doporučuji, nechat si na počítači Windows XP a k něm na jiný disk, nebo na jinou zřízenou tzv. logickou jednotku nainstalovat sedmičky a ty postupně časem vylepšovat Nikomu svoje názory nevnucuji, jinak tam kde Windows sedmičky prodávají, jen většinou opakují naučené marketinkové bláboly, že na sedmičká jde všechno, pozor zatím nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No s tím souhlasím, ale je to jak u koho . Já si stahnul jak sem Psal verzi Ultimate , a jedinej ovladač, kterej sem potřeboval naistalovat byl ovladač na grafickou kartu. Jinak to mělo všechny ovladače v sobě, i kdyby nemělo, všechny potřebné ovladače sem našel na stránce výrobce (hp.com). U visty sem měl problémy hlavně s tou rychlostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 no právě jak u koho a nad těma inteligentníma kecama o spamu se musím:D Se ví že chci W7 než visty ale jak už jsem řikal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No a nedělalo ti to jenom to, že si měl RC verzi ? když sem ji měl taky mi toho hodně nešlo. Pak sem zkusil tu Ultimate a všechno jde kamá a ještě líp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Je to možný,já sem pak jinou nezkoušel,i když RC je poslední fáze a pak jsou snad jen doplnky na jednotlivý verze,zkoušel sem i open suse 11 Linux a překvapil mě i graficky a žádnej problem s ovladači:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak Linux všeobecne nemá problemy s ovladači :roll: abych nebyl OT: pokud si ty win. 7 koupiš (upgrady nebude už ted možny) tak s ovladači by jsi neměl mít probelm. Myslím si že už vetsina výrobcu ma ovladače pro Win. 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.