Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

win 7 na ntb

jura555

Recommended Posts

zdravím na vanoce budu mít tento notes:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105H45006000000SOL&Search=packard%20bell&SearchType=1

ale problem je ze je tam vista a ja bych tam chtel dat 7 nevite jak to je s ovladacema treba na cudliky ovladani hlasitosti, play, pause a tak? nerad bych aby ty cudliky byly nefunkční...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, já být tebou tak dokoupím upgrade na win7. Stojí tuším něco kolem 700kč. Ale jinak pokud bys nechtěl tak není problém použít část ovladačů z vist - alespoň ty, které ti nenajdou win samy. Případně mrkni na stránku výrobce ntbku a tam pokud bude podporovat win7 určitě všechny najdeš.

Odkaz ke komentáři

na muj notebook sem daval ovladace z vist na (nevim jak se to menuje :-D ) "multimediální" klávesy fn+?? šli bez problému , jinak si všechno winy našli sami

hojoko: můžu se zeptat ktery věci a softy ti například pod win7 nejdou?

to už po mě chceš moc,vím že tam byly nějaký hry,soft si už nepamatuju,nenašli wifinu i nějakej problem byl s grafikou,ted nevím jestli byl problem i s Nerem ,protože sem tam dal Ashampo burn a ten šel dobře a vistě moc nešel -blblo ukončování stop.

Odkaz ke komentáři

Mám na notesu Visty na druhej oddíl sem hodil Win7RC na zkoušku(klávesy jak se ptáš samo nefungujou),ale to víc věcí a softu.

Jenže než bude lepší podpora 7,radši zůstanu u vist

jedna z největších hovadin co si mohl napsat ... "radši zůstanu u vist" :roll: mám dost

není důvod zůstávat u vist ... mě na 7 jede i pár věcí který mi na xp ani nejeli (konkrétně Yuris revenge :D)

Odkaz ke komentáři

Já sem nepsal že se mi líbí visty,spíš naopak,ale ještě počkám než je tam dám.

A dementi jste ,vy když někdo napíše že jsou 7 lepší a kdejakej vůl se toho drží jak mámy

sukně-je to stejně nevychytaný jako každej novej OS od Mrkvosoftu

Odkaz ke komentáři

a včom jsou lepší???,jo rychleji naběhnou než visty,jinak je to jen obdoba vist v lepším obsáhlejší a náročnějším kabátě,a to že někdo umí naistalovat windows z něj nedělá ještě znalce,to umí i muj kluk.

Já se nechci dohadovat at si dá tam každej co chce a co mu vyhovuje,taky nikomu nic nevnucuju..

Odkaz ke komentáři

tady sem si dovolil -copy-z članku na tomto linku

http://www.zive.cz/poradna/prechod-z-xp-na-w7-co-tim-ziskam-/sc-20-cq-422702/default.aspx?consultanswers=1

Windows 7 má jistě spoustu výhod, asi v rychlosti atd., W XP již nejsou podporované, jistě patří minulosti atd., ale zatím mají W 7 i řadu nevýhod, které jsou hmatatelné. Výhody jsou hlavně pro odborníky, nevýhody postihnou zejména lajky, to je běžné uživatele, kterých je podstatně více. Základní nevýhoda je, že ještě nejsou vyrobeny a tím na internetu k sehnání některé ovladače. Samozřejmě, že bez těch ovladačů se dá také žít, ale bez W 7 taktéž. Mě např. nejde na Skypu Web kamera QuickCam Logitech 5000. Nejde Sygate Personal Firewall, se kterým jsem byl na výsost spokojen, Nejde zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio, nejde mi zvuk z přídavní zvukové karty Sound Blaster Live 5.1 atd, nejsou ovladače na sběrnici PC (hlásí systém).

Závěr:

Není pravda, že W 7 má všechny ovladače v sobě (na DVD), nemá

Ovladače z Wisty se na W 7 většinou nedají použít

Windows 7 ano, ale až na něj budou na trhu ovladače

Je značně méně přehledný, v přehlednosti na W XP zatím nemá ani náhodou

Myslím, že W 7 je taktéž šitý horkou jehlou a půjde pořádně až po vydání opravných balíčků a hlavně až na něj budou ovladače výrobců různých programů

Vývoj se nedá zastavit, zatím doporučuji, nechat si na počítači Windows XP a k něm na jiný disk, nebo na jinou zřízenou tzv. logickou jednotku nainstalovat sedmičky a ty postupně časem vylepšovat

Nikomu svoje názory nevnucuji, jinak tam kde Windows sedmičky prodávají, jen většinou opakují naučené marketinkové bláboly, že na sedmičká jde všechno, pozor zatím nejde.

Odkaz ke komentáři

No s tím souhlasím, ale je to jak u koho .

Já si stahnul jak sem Psal verzi Ultimate , a jedinej ovladač, kterej sem potřeboval naistalovat byl ovladač na grafickou kartu. Jinak to mělo všechny ovladače v sobě, i kdyby nemělo, všechny potřebné ovladače sem našel na stránce výrobce (hp.com).

U visty sem měl problémy hlavně s tou rychlostí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu