Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
na muj notebook sem daval ovladace z vist na (nevim jak se to menuje :-D ) "multimediální" klávesy fn+?? šli bez problému , jinak si všechno winy našli sami

hojoko: můžu se zeptat ktery věci a softy ti například pod win7 nejdou?

to už po mě chceš moc,vím že tam byly nějaký hry,soft si už nepamatuju,nenašli wifinu i nějakej problem byl s grafikou,ted nevím jestli byl problem i s Nerem ,protože sem tam dal Ashampo burn a ten šel dobře a vistě moc nešel -blblo ukončování stop.

Odesláno
Mám na notesu Visty na druhej oddíl sem hodil Win7RC na zkoušku(klávesy jak se ptáš samo nefungujou),ale to víc věcí a softu.

Jenže než bude lepší podpora 7,radši zůstanu u vist

jedna z největších hovadin co si mohl napsat ... "radši zůstanu u vist" :roll: mám dost

není důvod zůstávat u vist ... mě na 7 jede i pár věcí který mi na xp ani nejeli (konkrétně Yuris revenge :D)

Odesláno

tady sem si dovolil -copy-z članku na tomto linku

http://www.zive.cz/poradna/prechod-z-xp-na-w7-co-tim-ziskam-/sc-20-cq-422702/default.aspx?consultanswers=1

Windows 7 má jistě spoustu výhod, asi v rychlosti atd., W XP již nejsou podporované, jistě patří minulosti atd., ale zatím mají W 7 i řadu nevýhod, které jsou hmatatelné. Výhody jsou hlavně pro odborníky, nevýhody postihnou zejména lajky, to je běžné uživatele, kterých je podstatně více. Základní nevýhoda je, že ještě nejsou vyrobeny a tím na internetu k sehnání některé ovladače. Samozřejmě, že bez těch ovladačů se dá také žít, ale bez W 7 taktéž. Mě např. nejde na Skypu Web kamera QuickCam Logitech 5000. Nejde Sygate Personal Firewall, se kterým jsem byl na výsost spokojen, Nejde zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio, nejde mi zvuk z přídavní zvukové karty Sound Blaster Live 5.1 atd, nejsou ovladače na sběrnici PC (hlásí systém).

Závěr:

Není pravda, že W 7 má všechny ovladače v sobě (na DVD), nemá

Ovladače z Wisty se na W 7 většinou nedají použít

Windows 7 ano, ale až na něj budou na trhu ovladače

Je značně méně přehledný, v přehlednosti na W XP zatím nemá ani náhodou

Myslím, že W 7 je taktéž šitý horkou jehlou a půjde pořádně až po vydání opravných balíčků a hlavně až na něj budou ovladače výrobců různých programů

Vývoj se nedá zastavit, zatím doporučuji, nechat si na počítači Windows XP a k něm na jiný disk, nebo na jinou zřízenou tzv. logickou jednotku nainstalovat sedmičky a ty postupně časem vylepšovat

Nikomu svoje názory nevnucuji, jinak tam kde Windows sedmičky prodávají, jen většinou opakují naučené marketinkové bláboly, že na sedmičká jde všechno, pozor zatím nejde.

Odesláno

No s tím souhlasím, ale je to jak u koho .

Já si stahnul jak sem Psal verzi Ultimate , a jedinej ovladač, kterej sem potřeboval naistalovat byl ovladač na grafickou kartu. Jinak to mělo všechny ovladače v sobě, i kdyby nemělo, všechny potřebné ovladače sem našel na stránce výrobce (hp.com).

U visty sem měl problémy hlavně s tou rychlostí.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu