Guest Anonymous Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 Takže jak udělat, aby se tahle obrazovka rozpohybovala v rytmu Lucasových adventur? Došlo mi, že je třeba downgrade na firmware 1.50, co ale dál? Dejte někdo postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 mno na kolik % je asi tohle fake (jen blbej screen z PC verze)... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 Odpoved je jednoducha Scummvm a stahnout verzi pro PSP. Samozrejme budes potrebovat soubory z originalnich her ale The Underdogs to jisti :) Prave se do toho snazim nacpat Broken Sword... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 maji tam verzi i pro fw 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 Funguje mi to výborně - jen u mojí verze LOOMA (Lucasarts) nejde zvuk - jinak vse vyborne - kdyz je nutne zadavat nejaky ciselny kod (napriklad Monkey Island 2 atd.) vyvola se selectem menu kde se voli pismena ci cisla. Jedinou pripominku bych mel k "divne" citlivemu pohybu myši (digital) ale to už bych chtel asi moc :-) Zkousel jsem Zaka Mc Krackena, Maniac Mansion, Monkey I, Monkey II, Indy 3, Indy 4 a LOOM :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamba15 Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 a nemohly by jste ty hry někam uplandnout ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Tohle je víc jak rok starej topic... nevim jestli ti to někdo upne.. Ale třeba budeš mít štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 a nemohly by jste ty hry někam uplandnout ? :D Tady už jsem o tom psal, koukni http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=9073 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.