neros Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zdravim mam takový problém mam starší (trochu víc starší) PC a chtěl bych koupit RAMky mám DDR a ty sou prý největší 512MB tak když koupim 2krat ty RAMy tak jestli by to šlo ten comp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zdravim mam takový problém mam starší (trochu víc starší) PC a chtěl bych koupit RAMky mám DDR a ty sou prý největší 512MB tak když koupim 2krat ty RAMy tak jestli by to šlo ten comp urcite kdyz si koupis 2x512Mb DDR tak by sli urcite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neros Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 jo a pls ještě ja mam když najedu do everestu napsaný DDR SDRAM a kamoš řiká že mam SDRAM tak já fakt nwm co mám koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 jo a pls ještě ja mam když najedu do everestu napsaný DDR SDRAM a kamoš řiká že mam SDRAM tak já fakt nwm co mám koupit s tim SDRAM si nedelej hlavu(proste jakoby to tam nebylo)mas DDR normalni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neros Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 ok tak dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neros Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 hele a musí se mi shodat ještě něco nebo jen to DDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zaleží to na zakladní desce kolik podporuje max. GB ram hodně starý desky podporují max 2Gb novější 4GB A největší DRR ramky se dělají až 2Gb ,ale jsou moc drahé a vdnešní době se je nevyplací kupovat ... Je lepší přejít na UPGRADE ,nová zakladní deska ,CPU,a ram ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 blbost, DDR nejsou max 512MB, se podivej na czc nebo na alzu na RAMky do sekce DDR uvidis, ze existuji i vetsi, nez DDR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Podívej se do Int.Obch a srovnej podle obrázku svoje paměti. Pokud máš na paměti dvě drážky jsou to SDRAM. Pokud jenom jednu tak jde o DDR.(podle MHz DDR2,DDR3) Jestli máš honě starou základní desku tak půjde pravděpodobně o SDRAM. Jestli chceš investovat do zastaralých pamětí, inovace celého počítače tebe stejně nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 nene ddr jsou i 2 gb já mam v kompu 2x1gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.