neros Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Zdravim mam takový problém mam starší (trochu víc starší) PC a chtěl bych koupit RAMky mám DDR a ty sou prý největší 512MB tak když koupim 2krat ty RAMy tak jestli by to šlo ten comp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapr Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Zdravim mam takový problém mam starší (trochu víc starší) PC a chtěl bych koupit RAMky mám DDR a ty sou prý největší 512MB tak když koupim 2krat ty RAMy tak jestli by to šlo ten comp urcite kdyz si koupis 2x512Mb DDR tak by sli urcite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neros Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 jo a pls ještě ja mam když najedu do everestu napsaný DDR SDRAM a kamoš řiká že mam SDRAM tak já fakt nwm co mám koupit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapr Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 jo a pls ještě ja mam když najedu do everestu napsaný DDR SDRAM a kamoš řiká že mam SDRAM tak já fakt nwm co mám koupit s tim SDRAM si nedelej hlavu(proste jakoby to tam nebylo)mas DDR normalni..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neros Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 ok tak dík moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neros Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 hele a musí se mi shodat ještě něco nebo jen to DDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyTik Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Zaleží to na zakladní desce kolik podporuje max. GB ram hodně starý desky podporují max 2Gb novější 4GB A největší DRR ramky se dělají až 2Gb ,ale jsou moc drahé a vdnešní době se je nevyplací kupovat ... Je lepší přejít na UPGRADE ,nová zakladní deska ,CPU,a ram ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 blbost, DDR nejsou max 512MB, se podivej na czc nebo na alzu na RAMky do sekce DDR uvidis, ze existuji i vetsi, nez DDR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrejsetina Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Podívej se do Int.Obch a srovnej podle obrázku svoje paměti. Pokud máš na paměti dvě drážky jsou to SDRAM. Pokud jenom jednu tak jde o DDR.(podle MHz DDR2,DDR3) Jestli máš honě starou základní desku tak půjde pravděpodobně o SDRAM. Jestli chceš investovat do zastaralých pamětí, inovace celého počítače tebe stejně nemine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdyr Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 nene ddr jsou i 2 gb já mam v kompu 2x1gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts