Kratochvil Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 měl jsem xp-čko a na tom my šlo gta iv v klídku,nainstaloval jsem w7 a gta mi píše v tom okně co se zapne po zapnutí hry:could not run gta.exe zkoušel jsem nainstalovat i patch a žádná změna?nemáte někdo zkušenosti?jo a windows mám 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 no nevím mám Win7 Ultimate a šlape to v pohodě naistaloval sem všechny patche až na ten poslední ten je myslim 1.0.5. nebo nějak tak. Je to origo nebo stáhlá jestli stáhlá skus jinej crack. Podporuje ti to hardware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kratochvil Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám 4jádro procák 2,3,ge force 9600gt 512mb,2gb ram,a je to stažený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Reinstal? Novej crack ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sstepus Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 j reinstal ja sem mnel taky xp vsehcno v poho nainstaloval sem sedmy a kdys to pustim tak to ukaze ze chybjej soubory ve windowsu jako ten xlive.dll atd proste budu muset reinstall a ty taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kratochvil Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 j reinstal ja sem mnel taky xp vsehcno v poho nainstaloval sem sedmy a kdys to pustim tak to ukaze ze chybjej soubory ve windowsu jako ten xlive.dll atd proste budu muset reinstall a ty taky :D reinstal windows nebo hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 omg máš si koupit origo a nemusíš mít nějaký problémy s crackem. Ale co už,reinstall hry,aplikuj patch 1.0.4.0 od RAZORA,poté hoď crack od RAZORA...Mělo by to jet v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 :D kup si origo Koupil jsem si origo hned po vidani a zadny problemi ani ted A mam w7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 j reinstal ja sem mnel taky xp vsehcno v poho nainstaloval sem sedmy a kdys to pustim tak to ukaze ze chybjej soubory ve windowsu jako ten xlive.dll atd proste budu muset reinstall a ty taky :D Jestli ti tam chybí LIVE tak sosni program Games for Windows LIVE http://www.microsoft.com/games/en-us/live/Pages/livelaunch.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.