Overloard Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 čau včera sem si chtel nainstalovat windows XP tak sem najel do biosu nabotoval sem si to atd.. na formoval sem disk pak se to doinstalovalo a resetnul Comp a jak se resetnul tak proste. jak najede ten obrazek a na nim jaky mate PC atd. jak to nacita a pak to najede ale me to nenacita me se to jako by sekne tak sem skousel vyndat Hardisk a uz to slo pak sem ho napojil a neslo to tak sem pujcil sousedovi hardisk ad to zkousi a mu to slo ! nevite jak to vyresit nechci kupovat novej HDD dam odmenu 200 CRD a THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 to bootovani ma bejt 1.cd rom 2.cd rom 3.cd rom zkus to takhle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Overloard Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nemuzu to skusit nenajede mi ani bios vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zkus vytahnout biosovou baterku a dat ji zase z5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Skus Vytahnou bios baterku na desce kdyz sem pretaktnul tak my to pomohlo to se mi tez stalo butoval jsem z Cd a pak to najednou slo nevim cim to bylo ale daj jsem tam boot hardisk a neslo to a pak jsem tam dal cd-rom a slo to tak nvm skus boot baterku mozna pomuze pokud ne tak nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Nastav boot Hard Disc,CD-Rom,Floppy dej save a Y a enter. Při bootu se nejprve bude načítat z Hard Discu takže pokud tam systém je spustí se. Pokud ne je možná problém v nastavení v Biosu.. Ale určitě bych zkusil rady předešlé a koupil třeba v hodinářství novou baterii 3V do základní desky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to bootovani ma bejt1.cd rom 2.cd rom 3.cd rom zkus to takhle :D Kubíku , ale takle je to připravené na instalaci systému. V takovémto případě máš pravdu. Když bych chtěl ,ale spustit systém tak to musím nastavit alespoň CD-ROM,Hard-Disc,Floppy. http://console-forum.net/showthread.php?t=77538 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.