goz Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Koupil jsem novou paměťovku a protože jsem úplná laik se se chci zeptat co s ní je potřeba provést aby v psp chodila. Předpokládám, že ji naformátuju v PSP. Musím pak na kartu něco nahrát z minulé karty, nebo tam už pak jenom budu sypat ISO hry, filmy, MP3 atd. Do jakých adresářů co patří. Koukal jsem na téma pro začátečníky, ale nějak jsem to nenašel PSP je flashnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jak jsi psal. Zformatuj to v PSP. Pak to napoj a podle slozek poznas co kam davat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Koupil jsem novou paměťovku a protože jsem úplná laik se se chci zeptat co s ní je potřeba provést aby v psp chodila.Předpokládám, že ji naformátuju v PSP. Musím pak na kartu něco nahrát z minulé karty, nebo tam už pak jenom budu sypat ISO hry, filmy, MP3 atd. Do jakých adresářů co patří. Koukal jsem na téma pro začátečníky, ale nějak jsem to nenašel PSP je flashnuté Zformátuješ kartu. Pak už tam budeš házet jen soubory apod. Převzato s Topicu pro začátečníky. -Homebrew - ms0:/ PSP / GAME / (u custom firmwaru také GAME150, nebo GAME3XX - GAME3XX podle verze CFW) -ISO - ms0:/ ISO / -Obrázky - ms0:/ PSP / PHOTO / nebo ms0:/PICTURE -Hudba - ms0:/ PSP / MUSIC / nebo ms0:/MUSIC -Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / -Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) -Video video s názvem MAQXXXXX do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 -Video video s názvem MP4XXXXX do ms0:/MP_ROOT/100MNV01 -Video video ve formátu ISO do ms0:/ISO/VIDEO -Dema ms0/PSP/GAME/složka se hrou/EBOOT.PBP -Uložené pozice her - ms0:/ PSP / GAME / SAVEDATA / -PSX (PS1) hry - ms0:/PSP/GAME/složka(většinou název hry)/EBOOT.PBP (někdy + KEYS.BIN) - Theme v PTF formátu - ms0/PSP/THEME (FW 3.70 vejš) (savy můžete stahovat na www.gamfaqs.com ) PSP dokáže emulovat "pouze" PS1 hry v žádném případě PS2 hry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goz Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Díky za radu :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goz Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hodil jsem sobor MP4 s názvem MAQXXXXX do adresáře 101ANV01 ale hází to hlášku, že je to nepodporovaný soubor? Netušíš co s tím? Klasickou MP4 jsem hodil do složky video a normálně to šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 jestli sou to nejake videa tady z fora tak to dela, protoze maji vyssi rozliseni nez tvuj FW umi prehrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goz Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 JJ je to tady z fóra. Takže rada - přejít na 5.50 GEN D3, nyní mám A. Jak tady někdo psal - pokud využiju X-GEN, tak můžu rovnou z A na D3, je to tak? Pak ještě problémek č.2 - do adresáře ISO jsem nakopíroval adresář s ISO obrazem God of War, ale v PSP ho nevidím. Jsem teď na cestách, takže jsem nezkoušel zda to není tím adresářem? Obraz není vložen přímo do adresáře, ale je tam další podadresář: ISO\GoW\godofwar.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G.I.S.M. Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 To je prave ten problem.Kdyz kopirujes image(isa) do slozky ISO v psp nedelej uz zadne dalsi slozky.To se dela pouze na ebooty z psx ale ty se kopiruji jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goz Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Díky za radu, doma vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goz Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Taky do složky ISO, nebo kam? Pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jojo taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goz
Koupil jsem novou paměťovku a protože jsem úplná laik se se chci zeptat co s ní je potřeba provést aby v psp chodila.
Předpokládám, že ji naformátuju v PSP.
Musím pak na kartu něco nahrát z minulé karty, nebo tam už pak jenom budu sypat ISO hry, filmy, MP3 atd.
Do jakých adresářů co patří.
Koukal jsem na téma pro začátečníky, ale nějak jsem to nenašel
PSP je flashnuté
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts