Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zrušení účtu Playstation Store

MatesW

Otázka

Možná budu mít hloupý dotaz, ale...

Jak zrusím na PS3 svůj zaregistrovaný účet na PS Store??

Mám tam vyplňené číslo karty a tak...dávám teď PS3 kámošovi, tak aby mi tam náhodou nezkoupil nějaké hry a nevybral mi celej účet :D

A ještě jedna otázka....mám v PS3 zaregistrované dva uživatele...Mates a User.

Když smažu účet Mates, zůstanou mi tam nainstalované dema a hry, které jsem instaloval přes tento účet?? Nebo půjdou také pryč?? O sejvy atd. mi nejde...ale o ty dema a plné hry ano.

Díky :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Možná budu mít hloupý dotaz, ale...

Jak zrusím na PS3 svůj zaregistrovaný účet na PS Store??

Mám tam vyplňené číslo karty a tak...dávám teď PS3 kámošovi, tak aby mi tam náhodou nezkoupil nějaké hry a nevybral mi celej účet :D

A ještě jedna otázka....mám v PS3 zaregistrované dva uživatele...Mates a User.

Když smažu účet Mates, zůstanou mi tam nainstalované dema a hry, které jsem instaloval přes tento účet?? Nebo půjdou také pryč?? O sejvy atd. mi nejde...ale o ty dema a plné hry ano.

Díky :psp:

za 1. v nastaveni acountu si dej Account Management a pote Billing Information tam smazes svoje udaje o karte

za 2. hry ti zustanou, ale nezahrajes si je. Musis si tam nechat usera nebo pokud ti to tam nejak vadi, tak si zapamatovat udaje a pozdeji se opet prihlasit a muzes opet hrat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak nechám tam jediného uživatele....USER a ten druhý MATES smažu...zůstane mi jeden uživate USER a pod ním tedy ty hry rozjedu...chápu to správně??

Pokud tedy smažu uživatele MATES, zmizí mi i nastavení pro PS Store?? Pokud ano, nemusel bych ty údaje z Manageru mazat....myslím teda

Snad nekecám hlouposti :ziped:

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak nechám tam jediného uživatele....USER a ten druhý MATES smažu...zůstane mi jeden uživate USER a pod ním tedy ty hry rozjedu...chápu to správně??

Pokud tedy smažu uživatele MATES, zmizí mi i nastavení pro PS Store?? Pokud ano, nemusel bych ty údaje z Manageru mazat....myslím teda

Snad nekecám hlouposti :ziped:

ano presne tak

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj jak prosím smažu profil abych mohl pod emailem založit nový? mám 2 emailovky a jeden účet pod jednou emailovkou bych chtěl zrušit úplně a u druhé založit nový. Děkuji za odpověd co jsem tady na foru pročítal mě nešlo nebo to dělám špatně. :cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu