LoCo99 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No posuďte sami, asi překládal nějakej wypatlanej borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jn Wypatlaná Vista, dej si tam 7 a neřeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tak to je Wykutálený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Windows Wista, reknete LOL :D njn... hod tam sedmicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Nejvíc obrázek :D padám ze židle ty vole xD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mě připadá že to tam je dodělaný xD jako kdyby to obyčejný V co tam má bejt je tmavší :D ale je to jenom můj názor xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 kdybych já měl fotit jaký blbosti v překladu jsou ve Vistách tak to bych tu nebyl -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Windows Wista, reknete LOL :Dnjn... hod tam sedmicky Říkám LOL ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Říkám LOL ;) to jsem narazel na tu reklamu jak vsude meli v metru atd :D Windows vista, reknete WOW! Pak to nejakej dobrak prelepil na LOL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jestli mi nevěříte tak kdo má Visty , tak ovládací panely > Uvítací blabla > Windows anytime upgrade nejvíc lol nebo spíš omg na tom je , že od vydání a teda i přeložení už to nějakej ten pátek bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 kdyby měla vista chybu jen v písmenách,tak to beru...Ale vista je celá šrot,nevim proč jí vůbec používáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.