Kalic1468623545 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Zdárek lidi, mam problem, kdyz zapnu PSP a dam do nej Memory kartu tak kontrolka zacne blikat a karta se vubec nenacte. Mam CFW 3.90 m33-3. Nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 skus jí naformátovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Proč zakládáš další téma? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 fake/no fake karta? formát nejdřív v PC, pak v psp...pokud je to sony/san disc tak by ti meli vzit reklamaci (pokud nepomuže format) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalic1468623545 Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 NN ení to FAKE! oskusil jsem druhou kartu a taky nesla( 1 je SONY a 2ha je sandisc). predtim to slo ale pak mi spadlo asi ze 20 cm na kobecec:) a od te doby kdyz ji vlozim do PSP Memory kontrolka zacne blikat orandzove a PSP na displayi vypada jakoby tam zadna karta nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ve ctecce karet na pc nebo v jinem pristroji na pro duo ti ta karta jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 oskusil jsem druhou kartu a taky nesla( 1 je SONY a 2ha je sandisc)Že by odešel slot na paměťovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalic1468623545 Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Kdyz dam kartu do PSP tak ji to nenacte v PC to normalne nacte to neni kartou ale nejakou chybou v PSP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Idanion Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Taky jsem s tím měl problém... Nejspíš máš blbý kontakt ve čtečce zkus to profouknout... Popř. rozmontovat pokud se na to cítíš... :-).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalic1468623545 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tobe to stacilo profouknout, nebo si to rozebral? ...protoze ja se na rozebrani moc necejtim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Idanion Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Já jsem to musel nakonec montovat. Doporučuji se podívat na pár videí na Youtube a zvládneš to :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Taky mi to delalo (nefunguje mi vystrelovani karty) vzdycky do ni vic strcim jde ale kdyz ti hapalo typuju te se nekde neco urvalo...rozeber a zjisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 nechci zakladat new topic, tak to dam sem. 1. nejak mi neni jasny co je a neni fake karta. - kdyz kouknu napr. sem, tak ktery z nic jsou OK ?? 2. chci hrat hry vetsinou upirateny (fw 5.03) - to se budou hrat z pametovky a UMD nebude potreba - je to tak spravne ?? 3. zde se pise :"ChickHEN je stabilní na kartách do 1GB, nad je nestabilní ... " - to mam koupit jen 1GB ?? vetsi kapacity to nestiha ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hle pred pul rokem sem mnel stejnej problem a daljsem si to opravit do servisu a byla nejaak blba čtečka v PSP stalo to asi 600 a rikal ten tipek ze muzu bejt rad za to neni deskou .:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mne sa to tiez stalo ale som kartu vytiahol vlozil este raz a uz isla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jj tady muzou bejt problemi dva .. skorodovany kontakty u ctecky (muze se stat kdyz je psp ve spatnym prostredi..) a nebo se slot uvolnil.. ale to by tu kartu nebral ani PC... jestli mas poruce nekoho kdo to umi rozebrat a kouknout se ti nato tak bych doporucoval to radsi sverit jemu... tech par stovek te zato zniceni PSP nestoji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito91 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zkuz vypnout a zapnout PSP kamošovi to taky delalo a on PSP jenom vypnul a zapnul a uz to fachalo!!!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.