Gugiamara Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Hledam nekoho, kdo ovlada AAE, piste sem nebo PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Co potřebuješ vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Když už to sem píšeš takovej topic, tak bych se pak chtěl zeptat jak se jmenuje ten efekt, kterej ti vymizí určitou bravu (např. když točim na modrym pozadí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak ja hledam nekoho kdo umi s AAE jelikoz ja to neumim :-) Ale myslim, ze by to mel bejt chroma keyer nebo keying... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Dutch: Tomu efektu se v angličtě odborně říká "Keying", v češtině klíčování. V amatérských podmínkách je lepší točit na zelenou, v profesionálních na modrou (zelená se nemusí oproti modré tolik nasvěcovat a modrá zase při dobrém světle méně "šumí"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 super díky :) zelená se nemusí oproti modré tolik nasvěcovat a modrá zase při dobrém světle méně "šumí". No já to prozatím nebudu mít do žádnýho filmu. Spíš si udělám mapu do CoD, vyrobim zelený textury a použiju do nějakýho moviečka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nazdar, s After Effectsama si hraju už asi rok a půl (a teď se chystám na ňákej amatérskej film, kde bych si mohl s efektama pořádně pohrát :)) a klíčování jsem už samozřejmě zkoušel. Ja již bylo řečeno přede mnou, funkce se samozřejmě nazývá keying (česky se běžně používá pojem ,,klíčování") a doporučuju ti se podívat po pluginu ,,Keylight", kde si můžeš klíčovat mnohem podrobněji. Určitě se podívej na stránky Andrewa Kramera (http://www.videocopilot.net/), je to takovej profesionál-amatér, na těch stránkách má spoustu tutoriálů a taky ňákejch deset pro začátečníky, takže jestli se chceš s timhle programem naučit, můžu ti ten web jedině doporučit. Když tak se mě můžeš na cokoliv zeptat přes osobní zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 eridan: ukaž nějaký tvůj výtvor pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No něco, co jsem v After Effectsech stvořil, jsem nahrál na YouTube. Jsou to celkem drobnosti, ale prostě jenom tak na ukázku, co se v tom dá udělat: To jsou jenom takový střípky; to, co jsem stvořil, když jsem si hrál s AE. Mam ale v plánu projekt větších rozměrů - amatérskej akční film. Bude se jmenovat Velezrádce a bude o Klausovi a o ruský rozvědce. Musim akorát dopsat scénář a sehnat lidi, rekvisity a kulisy (zbraně). Nebude to ale hotový dřív než za několik měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobestom Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Taky přidám něco do mlýnku. S bratránky jsme stvořili tzv Ťamlabachovinu. Bratránci hráli, já tvořil efekty... je to jen taková parodie na hru Vietcong. Mimochodem to není nic převratného... je to tvořena asi před 3lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Taky přidám něco do mlýnku. S bratránky jsme stvořili tzv Ťamlabachovinu. Bratránci hráli, já tvořil efekty... je to jen taková parodie na hru Vietcong. Mimochodem to není nic převratného... je to tvořena asi před 3lety. :lol::lol::lol: hodně dobřě vy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 čus, jsem taky amater ale v jinem žánru, dělam hudbu, konretně rep, ted v blízke době budu nátačet klip, takovej taneční, potřebuju pomoct z efektama za zelenou barvou, a hodit tam nějake efekty prostě si stim pohrat, jsem schopny ti zato i zaplatít, jestli máš zajem a chceš jít do toho kontaktuj mně na ICQ: 592283912 nebo na Skype: Mesi8433 (PS: neodepisuj tady) píšte kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.