Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nekdo kdo umi s Adobe After Effects?

Gugiamara

Recommended Posts

Dutch: Tomu efektu se v angličtě odborně říká "Keying", v češtině klíčování.

V amatérských podmínkách je lepší točit na zelenou, v profesionálních na modrou (zelená se nemusí oproti modré tolik nasvěcovat a modrá zase při dobrém světle méně "šumí").

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar, s After Effectsama si hraju už asi rok a půl (a teď se chystám na ňákej amatérskej film, kde bych si mohl s efektama pořádně pohrát :)) a klíčování jsem už samozřejmě zkoušel. Ja již bylo řečeno přede mnou, funkce se samozřejmě nazývá keying (česky se běžně používá pojem ,,klíčování") a doporučuju ti se podívat po pluginu ,,Keylight", kde si můžeš klíčovat mnohem podrobněji. Určitě se podívej na stránky Andrewa Kramera (http://www.videocopilot.net/), je to takovej profesionál-amatér, na těch stránkách má spoustu tutoriálů a taky ňákejch deset pro začátečníky, takže jestli se chceš s timhle programem naučit, můžu ti ten web jedině doporučit. Když tak se mě můžeš na cokoliv zeptat přes osobní zprávu.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

No něco, co jsem v After Effectsech stvořil, jsem nahrál na YouTube. Jsou to celkem drobnosti, ale prostě jenom tak na ukázku, co se v tom dá udělat:

To jsou jenom takový střípky; to, co jsem stvořil, když jsem si hrál s AE. Mam ale v plánu projekt větších rozměrů - amatérskej akční film. Bude se jmenovat Velezrádce a bude o Klausovi a o ruský rozvědce. Musim akorát dopsat scénář a sehnat lidi, rekvisity a kulisy (zbraně). Nebude to ale hotový dřív než za několik měsíců.

Odkaz ke komentáři

• 2 years later...

čus, jsem taky amater ale v jinem žánru, dělam hudbu, konretně rep, ted v blízke době budu nátačet klip, takovej taneční, potřebuju pomoct z efektama za zelenou barvou, a hodit tam nějake efekty prostě si stim pohrat, jsem schopny ti zato i zaplatít, jestli máš zajem a chceš jít do toho kontaktuj mně na ICQ: 592283912 nebo na Skype: Mesi8433 (PS: neodepisuj tady)

píšte kdokoliv

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu