Gugiamara Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Hledam nekoho, kdo ovlada AAE, piste sem nebo PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaiN1468624112 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Co potřebuješ vědět? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutch Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Když už to sem píšeš takovej topic, tak bych se pak chtěl zeptat jak se jmenuje ten efekt, kterej ti vymizí určitou bravu (např. když točim na modrym pozadí) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gugiamara Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 Tak ja hledam nekoho kdo umi s AAE jelikoz ja to neumim :-) Ale myslim, ze by to mel bejt chroma keyer nebo keying... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaiN1468624112 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Dutch: Tomu efektu se v angličtě odborně říká "Keying", v češtině klíčování. V amatérských podmínkách je lepší točit na zelenou, v profesionálních na modrou (zelená se nemusí oproti modré tolik nasvěcovat a modrá zase při dobrém světle méně "šumí"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutch Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 super díky :) zelená se nemusí oproti modré tolik nasvěcovat a modrá zase při dobrém světle méně "šumí". No já to prozatím nebudu mít do žádnýho filmu. Spíš si udělám mapu do CoD, vyrobim zelený textury a použiju do nějakýho moviečka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eridan Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Nazdar, s After Effectsama si hraju už asi rok a půl (a teď se chystám na ňákej amatérskej film, kde bych si mohl s efektama pořádně pohrát :)) a klíčování jsem už samozřejmě zkoušel. Ja již bylo řečeno přede mnou, funkce se samozřejmě nazývá keying (česky se běžně používá pojem ,,klíčování") a doporučuju ti se podívat po pluginu ,,Keylight", kde si můžeš klíčovat mnohem podrobněji. Určitě se podívej na stránky Andrewa Kramera (http://www.videocopilot.net/), je to takovej profesionál-amatér, na těch stránkách má spoustu tutoriálů a taky ňákejch deset pro začátečníky, takže jestli se chceš s timhle programem naučit, můžu ti ten web jedině doporučit. Když tak se mě můžeš na cokoliv zeptat přes osobní zprávu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutch Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 eridan: ukaž nějaký tvůj výtvor pls :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eridan Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 No něco, co jsem v After Effectsech stvořil, jsem nahrál na YouTube. Jsou to celkem drobnosti, ale prostě jenom tak na ukázku, co se v tom dá udělat: To jsou jenom takový střípky; to, co jsem stvořil, když jsem si hrál s AE. Mam ale v plánu projekt větších rozměrů - amatérskej akční film. Bude se jmenovat Velezrádce a bude o Klausovi a o ruský rozvědce. Musim akorát dopsat scénář a sehnat lidi, rekvisity a kulisy (zbraně). Nebude to ale hotový dřív než za několik měsíců. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobestom Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Taky přidám něco do mlýnku. S bratránky jsme stvořili tzv Ťamlabachovinu. Bratránci hráli, já tvořil efekty... je to jen taková parodie na hru Vietcong. Mimochodem to není nic převratného... je to tvořena asi před 3lety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutch Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Taky přidám něco do mlýnku. S bratránky jsme stvořili tzv Ťamlabachovinu. Bratránci hráli, já tvořil efekty... je to jen taková parodie na hru Vietcong. Mimochodem to není nic převratného... je to tvořena asi před 3lety. :lol::lol::lol: hodně dobřě vy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 čus, jsem taky amater ale v jinem žánru, dělam hudbu, konretně rep, ted v blízke době budu nátačet klip, takovej taneční, potřebuju pomoct z efektama za zelenou barvou, a hodit tam nějake efekty prostě si stim pohrat, jsem schopny ti zato i zaplatít, jestli máš zajem a chceš jít do toho kontaktuj mně na ICQ: 592283912 nebo na Skype: Mesi8433 (PS: neodepisuj tady) píšte kdokoliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts