Ozzy8 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 zdarec... dneska sme se spoluzakem chteli zaparit NFScarbon, ja mam iso a on UMD (ma neflashlej 3,11)... neslo to... kdyz sem to zalozil tak nevidel moji hru a naopak... cim to je? to nemuze bejt UMD+ISO? ///topic premenovany - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ked som skusal to iste, ale s NFS Rivals, tiez to neslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 mate stejne nastaveny WIFI? das setting -> uplne dole network setting -> ad-hoc -> a date oba automatic :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ked som skusal to iste, ale s NFS Rivals, tiez to neslo...Uplně to stejný se mi stalo u MoH ale pak když sem si tam dal taky iso tak to jelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 UMD + ISO nejde..... jedině že byste hráli gameshare..ale ten u NFS není na gameshare stačí jedno iso nebo jedno UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 UMD + ISO nejde..... jedině že byste hráli gameshare..ale ten u NFS nenína gameshare stačí jedno iso nebo jedno UMD ale jde ja s kamosema hraju GTA Vice City oni maj UMDcka a ja ISO a vsechno funguje v poho(vetsinou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xRay Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 UMD + ISO nejde..... jedině že byste hráli gameshare..ale ten u NFS nenína gameshare stačí jedno iso nebo jedno UMD diky na to jsem se prave chtel zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 me to taky facha pri SW Battlefront2 ja ISO kamos UMD! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 me to taky facha pri SW Battlefront2 ja ISO kamos UMD! ale jde ja s kamosema hraju GTA Vice City oni maj UMDcka a ja ISO a vsechno funguje v poho(vetsinou) tak u pár her to asi de..ale u těch co sem já zkoušel tak to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ISO a UMD nefunguje pri MP casto preto, lebo ISO sa rychlejsie nacitava... takze sa nevedia zosynchronizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Já zkoušela asi 10her a teda taky ani jedna UMD + ISO nešlo, kdežto dvě ISA v pohodě. Tak sme hold asi zkoušeli špatný hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 mno me treba Moh Fakalo ja a dalsi 3 kamosi sme meli iso a alsi 2 meli umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Tak se vyser na UMD a nahrajte si oba ISO ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Tak se vyser na UMD a nahrajte si oba ISO ne ??? precti si to poradne! kamos ma 3.11 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 a nezkouseli jste nekdo GTA:LCS iso+umd?:) kamos ma totiz umd LCS a je na legalni strane a to bych si s nim celkem rad zahral :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Jde někomu GTA: LCS mp? Zkoušel někdo? Buď ISO+ISO, nebo ISO+UMD - ani jedno mi nejede. Než se stačí nahrát jeden, druhý už se auto odpojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Jde někomu GTA: LCS mp? Zkoušel někdo? Buď ISO+ISO, nebo ISO+UMD - ani jedno mi nejede. Než se stačí nahrát jeden, druhý už se auto odpojí. iso+umd nikdy nejde... a jestli ti to neslo ani u iso+"iso", tak se presvedc, ze mate oba stejny a ne treba iso+cso, dax apod... a taky pozor aby to treba nebylo nak riply, treba bez mp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Iso+Umd tady nekdo psal, ze normalne hraje, ja taky tomu neverila, ale je to tu napsane, tak sem to zkousela. Mame oba stejne iso, jednu a tu stejnou kopii a stejne to nejde. Nemate nekdo stopro odzkousene, ze to funguje? GTA:LCS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 2 zuzkys: a nataktovane to mate rovnako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Uplne stejne, zkouseli jsme jak default rychlost, tak nejvyssi 333. Nikdy se ten druhy nestihne pripojit nez to vypadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 a nezkouseli jste nekdo GTA:LCS iso+umd?:) kamos ma totiz umd LCS a je na legalni strane a to bych si s nim celkem rad zahral :) za tyden to budu skoset :P kamos ma taky legal a ja iso :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misicka Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Ja teda nevím, ale ja jsem hrala se svym burnouty (legends), tekkena a normalne to slo. jemu jsem pujcila svoje umd a do svyho jsem si dala iso a bez problemu jsme zaparili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DMGalaxy Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ISO + UMD jde, ale nesmi to byt ripla ani jinak upravovana verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 precti si to poradne! kamos ma 3.11 ;) tak at da update na 3.50 a da downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ozzy8
zdarec... dneska sme se spoluzakem chteli zaparit NFScarbon, ja mam iso a on UMD (ma neflashlej 3,11)... neslo to... kdyz sem to zalozil tak nevidel moji hru a naopak... cim to je? to nemuze bejt UMD+ISO?
///topic premenovany - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts