Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Společný nákup Rapidshare premium accountu

Cloud.M@-T€R

Recommended Posts

Nedávno mi vypršel rapidshare účet a nechce se mi zase vyplácnout 1400kč za novej roční účet. Tak mě napadlo, jestli by si ho něko nekoupil se mnou (max 2 lidi + já), takže by nás to vyšlo cca na 450/osoba za roční account. Jsem schopný account koupit přez paypal, Vy byste akorát poslali peníze na můj účet.

Měl by něko zájem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

limit je 25GB/den nebo 5GB/den?

Nejsem žádnej hardcore downloader. Stáhnu občas nějakej film nebo seriál. To samé bych čekal od Vás. Ne aby jsme to koupili a jeden by to furt vyčerpával. Proto bych vzal lidi, který jsou dlouho na fóru nebo mají dobrý iTrader.Sere mě čekání na free serverech, proto ho znovu chci.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
tekkene neni to 5GB ale tech 25 ja mam kazdej mesic premium a kazdej den muzu tsahnout 25GB a stim 10procent mas pravdu ....

PA na RS už mám přes 2 roky, takže vím o čem mluvím. Každej den se připisuje na účet 5GB, můžeš si je "skladovat až do 25GB. To, že to ty nevyužíváš je už jiná .. ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu