so5ny Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Čus,potřeboval bych poradit,koupil jsem si tuhle TV Samsung LE37B650 a mam takovej problem,obraz je fakt super sem spokojenej,ale treba u grid nebo u dirt 2 kdyz jedu do zatacky tak se obcas obraz trochu zaseká,nejak extra mi to nevadí,ale chtěl bych vědět čím by to mohlo bejt,tak jestli stim mate nejake zkusenosti tak mi napiste,dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nemuze to byt nekvalitnim kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
so5ny Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no taky sem nad tim premejšlel,stál sice 590,ale tak to nic neznamená,měl sem si radši koupit ten za litra,ale taky to nemusí bejt kabelem,myslel sem že ještě třeba odezvou,ale nikde sem nenašel jakou ta tv vůbec má odezvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Kabel za 590 je uz tak predrazeny, za litr uz by to bylo na facku...muzes mit vadny kus, ale to neni moc obvykle. U dnesnich TV se nema vubec smysl bavit o odezve, v tom to neni. Zeptej se tady -> http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P8680434A5BB6C4D6C1257583002D12FF.html a ziskas odpoved od lidi, co maji prave tuhle TV. Jinak zkus vypnout 100Hz mod, mohlo by se to pak zlepsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Hraju ted Need For Speed Shift na Panasonicu a mam pocit, ze sem neco podobneho taky parkrat spozoroval. Myslim, ze to bylo vzdycky, kdyz bylo v zaberu hodne aut. Takze sem to prisuzoval tomu, ze PS3 prestala na malou chvilicku stihat, protoze obraz byl jakoby zpomaleny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 mně připadá, že někdy snad ty dražší kabely jsou horší než ty levnější ... mám osobní zkušenost ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Čus,potřeboval bych poradit,koupil jsem si tuhle TV Samsung LE37B650 a mam takovej problem,obraz je fakt super sem spokojenej,ale treba u grid nebo u dirt 2 kdyz jedu do zatacky tak se obcas obraz trochu zaseká,nejak extra mi to nevadí,ale chtěl bych vědět čím by to mohlo bejt,tak jestli stim mate nejake zkusenosti tak mi napiste,dik moc :) Ale to nemusí bejt vůbec televizí, ale tím že hra má prostě špatný framerate. U těch Dirt 2 jsem sice skoro nic nezpozoroval, ale u GRID se mi ten obraz škube taky. Dokonce jsem zjistil kde a v kterých tratích. Nejvíc se mi asi trhá ta noční trať. Zkus spustit hru v 576p. Vypadá to sice trochu hůř, ale nic se netrhá. To je holt ta dnešní technika. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
so5ny Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak jsem zkusil vypnout ten 100Hz mod,a je to o hodne lepší,u vsech her uz je to dobrý,jenom u toho grid se to obcas skubne ale uz jenom malinko :),takže super a moc děkuju za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.