czman123 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Facebook na ps3 Zdarec,vedel by nekdo jak se regnout v ps3 na facebook? je to k dispozici pro nas pro prostý čechy?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 zapneš webbrowser, www.facebook.com, registruješ se. nevím proč by to nebylo pro nás čechy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 používá to někdo ? by mě docela zajímalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ja ne, moc sem tuhle "socialni sit" nepochopil a sem docela rad, prijde mi to trochu o nicem... at uz na PC ci PS3 nebo nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 já to používám.. ta integrace není o ničem jiným že to informuje o tom že si získal nějakou trofej nebo že sis něco koupil na store.. samotnej facebook vždy fungoval ve web browseru takže nechápu na co by byla nějaká aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 já to používám.. ta integrace není o ničem jiným že to informuje o tom že si získal nějakou trofej nebo že sis něco koupil na store.. samotnej facebook vždy fungoval ve web browseru takže nechápu na co by byla nějaká aplikace přijde mi to osobně k ničemu, ale možná jsem to jen nepochopil úplně do důsledku ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Je to dobre hlavne pro ty, co ziji virtualni zivoty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Je to dobre hlavne pro ty, co ziji virtualni zivoty :) Též žijeme tím, že chodíme sem ... ale někdo, pravda, trochu více ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 No prostě je to jen k tomu že všichni ví, že si zrovna získal nějakou trofej o ničem jiným to není :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jasne,to sem pochopil,ale zatim sem nenasel duvod zaregistrovat se na FB,mozna uz sem starej na to nebo co ja vim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 hh pamatuju na doby, kdy vzniklo icq, taky tam kazdej chtel mit co nejvic unknown useru, aniz by o nich neco vedel... a v soucastne dobe si pridam do icq sotva jednoho cloveka za rok. To sami je nyni FB, za 2 roky po tom nikdo ani nestekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jo s ICQ to byl peknej poprask zezacatku. Ted mam zname, kteri uz ho radeji nepousteji, protoze je porad nekdo otravuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 FACEBOOK i všechny takovýhle kraviny sou tak akorát pro lidi co nemaj v normálním živoěě co dělat.Je to prostě nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 sodak: Zas tak cerne bych to s tim nevidel. Pavdepodobne to jde pouzit i jako nejaka personalni homepage, cimz odpada min potreba hostingu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tady je to jak u duchodcu, asi byste nejradsi volali kamaradum domu kde to zvedne jejich mamka a kdyz budete mit stesti tak je kamarad doma.. mozna to tady nekdo pamatuje :p a kdo tady pise ze je to pro lidi co nemaj co delat tak teda nevim proc ztraci vubec cas na nejakem foru, to je v podstate to same.. socialni site to je smer, pravdepodobne nahradi instant messengery, fora, a nakonec mozna internet jak ho zname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ja jsem rad za to, ze se s prateli setkavam osobne, takze se bez profilu na facebooku s klidem obejdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ja jsem rad za to, ze se s prateli setkavam osobne, takze se bez profilu na facebooku s klidem obejdu :) tesko se budes s kazdym setkavat osobne kdys sou trebo z brna a ty z prahy tesko se potkam z lidma ze zakladky kdys sem se vodstehoval je to proto aby ses moch domluvit ze starejma znamejma atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Facebook je zlo ! Zere to cas, otravuje to mailama, citove to cloveka vydira, kdyz chce ucet zrusit, moc chytre vymyslene. Navic nabada cloveka vystavovat sve osobni veci osobam, kterym treba ani nechce. Ale jako stroj na penize pro majitele dobry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Facebook je zlo ! Souhlas. Naprosto k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.