matoNOHA Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 co je pravdy na tom, že xbox arcade novější jak 30.8.2009 nejdou flashnout?? :idea: koupil jsem si právě novější verzi a slyšel jsem, že to neflashnu?? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 stačí když changneš mechaniku ;),a nové flashnout zatím nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 fakt je to pravda? nebo kecáš podle toho jakej máš kredit a podle toho že si banned bych se tomu nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 zdary...jak psal ten bannutej,fakt stačí vyměnit mechanika,pač na těch novejch sou jen neflashnutelné mechaniky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jen vyměnit mechaniku??? dyt to u flashra stojí litr!! to neni zase tak málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 tak kdyz se ti to neliby si kupuj originalky za 1000 KC a pak mluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 zdary...jak psal ten bannutej,fakt stačí vyměnit mechanika,pač na těch novejch sou jen neflashnutelné mechaniky :-) Panove nevim jsetlije to trochu off topic ,ale flashnutelne jsou vsechny mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matoNOHA
co je pravdy na tom, že xbox arcade novější jak 30.8.2009 nejdou flashnout?? :idea: koupil jsem si právě novější verzi a slyšel jsem, že to neflashnu?? :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.