Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kde koupit drevenou/kovovou krabicku (v Praze)?

Anonymous_

Recommended Posts

Jak rika nazev topicu - nutne a rychle (do vanoc) potrebuji drevenou, pripadne kovovou krabicku, podobnou te na obrazku dole. Neradte prosim nejake eshopy, potrebuju to osobne a do vanoc, takze zadne dealextreme, ebay atd. Pokud mate nejakou prebytecnou doma a je v opravdu dobrem stavu, tak taky muzete nabidnout.

Diky za kazdy tip.

DRKRPL-velky.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

De o to kolik do ni hodlas investovat..

Takze mi prosimte nenadavej ale vim ze kdyz koupis nejake lepsi doutniky tak je takrka stejne krabicce(takze pokud to ma byt darem muzes to dat i s doutnasama :) )

takze mozna v nejake Trafice ale jak uz sem rikal leda tak s tema doutnikama

Odkaz ke komentáři

Ma to byt na etericke vonne oleje (proste takovy ty olejicky, jak se lejou na tu svicku). Jelikoz jsem nikde nenasel zadnou sadu (nevite, kde se prodavaji sady?), tak chci udelat vlastni sadu. Nakoupim vsechny druhy a vyskladam je do nejake pekne krabicky.

Doutniky.. Celkem dobry napad - maji v kazde trafice? Treba v te Relay v metru? Kolik tak stoji nejake obycejnejsi? Kolik jich v tom je? Jsem schopen jich nekolik postupem casu vykourit, ale pokud jich je moc, tak je to napytel (musi se dobre skladovat, pokud je chce clovek dele uchovavat) a pokud je to drahe, tak je to take na nic. Investici do krabicky si predstavuji MAXIMALNE 300Kc (+ na cca 700Kc mne vyjdou ty olejicky...).

Odkaz ke komentáři

Mno ta krabka tech doutniku stoji 550 mam(teda ne ja ale mame je doma xD ja to nehulim) je z trafiky z kauflandu v beroune ale urco budou i v jinejch trafikach btw. jestli chces spocitam ti je xD

No, spocitat muzes :D Ale doutniky normalne nekourim, takze by byly spis prebytek (ale tak jako, kdyz bych je mel, tak bych si je dal zejo :D ale vemto tak, ze bych to kupoval jen kvuli krabicce) a krabicka za 550 je teda hafo draha :/

Nejake dalsi navrhy?

Odkaz ke komentáři

Tak je tam 50 Brasil Senoritas :D

SKus se po tech trafikach podivat treba najdes neco levnejsiho :) Popripade neco kde maji nejake truhlarske vyrobky :)

lol 50 je fakt hafo. Kdybych alespon znal nekoho, kdo kouri doutniky, tak bych mu to prodal. 50 je fakt moc jen pro mne :D

> SKus se po tech trafikach podivat treba najdes neco levnejsiho :)

no to urcite zkusim. :)

Popripade neco kde maji nejake truhlarske vyrobky :)

a to je v Praze kde? To bych prave potreboval vedet :D Ja to potrebuju do vanoc, uz mi moc casu nezbyva :(

Odkaz ke komentáři

tohle je asi moc velky co ? ale maj kamennou prodejnu v Praze ale nevim presne kde to je , jen sem to vygooglil :-) http://www.decuart.cz/d.S1229.Drevena_krabicka_se_zameckem___velka.html

EDIT : aha jo podle nadpisu stranky - ta krabicka se tyka decoupage , takze shopy s decoupage , ale to ti asi doslo xD

Odkaz ke komentáři

Přesně tak dají se koupit dřevěné krabičky s čajem. V Makru mají asi za 190kč nějaký pickwick a je to celkem veliká krabice.

Pak mÄ› ještÄ› napadla prodejna Botanicus - má nÄ›kolik poboÄŤek po Praze tĹ™eba v LetĹ?anech v obchodnĂ­m centru, ale i jinde. Tam bych osobnÄ› já takovou vÄ›c hledala kdybych chtÄ›la dĹ™evÄ›nou krabiÄŤku.

Odkaz ke komentáři

tohle je asi moc velky co ? ale maj kamennou prodejnu v Praze ale nevim presne kde to je , jen sem to vygooglil :-) http://www.decuart.cz/d.S1229.Drevena_krabicka_se_zameckem___velka.html

EDIT : aha jo podle nadpisu stranky - ta krabicka se tyka decoupage , takze shopy s decoupage , ale to ti asi doslo xD

No super! Presne neco takoveho jsem si predstavoval. Sice je moc velka, ale cena je ok, zavirani ok.. Proste to, co potrebuji. Dokonce tam maji i mensi a ty uz by byly pouzitelne (a ta ,,tvoje" velka v nejhorsim taky :) ). V kontaktu maji adresu, myslis, ze je tam i prodavaji? Nebo ze je to jen vyrobce a musim najit distributora/prodejce? Kazdopadne prozkoumam, tohle mne hodne zaujalo!

Dik za tip, ale bohuzel presne tuhle krabicku na caje doma mame (jen v jine barve) :D takze by to bylo divne :D navic je to takove bijici do oci, kdyz je na tom primo vyryto Pickwick :D Takze nejaka cista/neutral je lepsi no :) Ale rozmerove atd je ok! Cena take neni spatna, zatim ji mam jako zachranu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu