kuba741 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 custe takze mam stahjel a vypalenej mac osx 10.6 snow leopardjak ho nainstaluju?pri startu se to nenabootuje a norma ze systemu to taky nejde co s tim? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 On jde snow leopard na normalni PC? Nebo to instaluješ na MACa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 instaluju to na normal pc pry to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 On jde snow leopard na normalni PC? Nebo to instaluješ na MACa? samozrejme ze nefunguje na normalni PC, maximalne prez hackintosh.... instaluju to na normal pc pry to jde :D K tomu se da rict jen jedno :D : ROFL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 http://www.infinitemac.com/f57/how-to-install-snow-leopard-on-a-pc-t3137/ pokud neumis compama tak se do toho ani neser.. neni to prdel.. pral jsem se s prvnima verzema osx86. a hlaven osx 10.6 je ti k prdu. Musis mit neco jako SnowOSX_Universal_10.6(432)GM-v3.5.iso. Po internetu pobihaj normalni verze osx 10.6, ktery jdou opravdu jen a pouze nainstalovat na maca.. takze tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 a hackintosh jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 sry za offtopic, ale jak koukam na tvoje reakce tak na to zapomen... ty to nedas... ve chvili, kdy budes vybirat kernely, dual boot, ovladace atd... tak skoncis... Hackintosh je osx86 - na odkazu co jsem ti poslal jsou navody na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 a hackintosh jde? zalezi na tom jak moc mas kompatibilni veci s MAC OS. Ale na 100% ti to fungovat nebude, a ve trinacti bych se na to asi vysral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=41284 Asi tak Kubo ... sice vim jak hodně PC rozumíš, ale to si myslím že i na tebe je moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=41284Asi tak Kubo ... sice vim jak hodně PC rozumíš, ale to si myslím že i na tebe je moc :D no :D du do toho takze mam stahnout Hackintosh Mac OS X 10.4.11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 SnowOSX_Universal_10.6(432)GM-v3.5.iso - piratebay - pres magnet link Stejně přejdeš na windowsy... tohle nedas... vetsi borci to vzdali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no :D du do toho takze mam stahnout Hackintosh Mac OS X 10.4.11? stahni ten s kterým mas kompaktibilní HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nile ti snad už psal,že na AMD procesor nainstalovat mac os nejde,nebo jde ale nebude to vůbec kompatibilní.Navíc ovladače atd. určitě ty neseženeš,bejt tebou zkusim si linux,ten určitě pro tebe bude lehčí ,ale i tam budeš mít problém sehnat všechny ovladače atd....No ale co,jsi děcko,ty si stejně budeš dělat co chceš za každou cenu. A nezapomeň mi zase napsat,ať držim hubu.Dopoledne jsem ti to psal,když jsi s tim ''super'' nápadem přišel,že chceš stáhnout mac os a psal jsem ti,že to není pro tebe a napsal jsi mi ať držim hubu.Odpoledne ti lidi napsaly v podstatě to stejný jako já,tak jsem zvědavej co mi napíšeš teď. btw. jinak když zakádáš topic,tak zkus tam nedávat furt smajlíky,my víme že je to topic kde se nad tebou máme zasmát,ale vážně je to už trapný :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 domovský forum hackintoshe.....pokud umíš anglicky tak ti poraděj .... ale zkus si o tom nejdřív aspon neco přečíst jinak te vicemene poslou nekam jako tady.... http://www.hackint0sh.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=41284Asi tak Kubo ... sice vim jak hodně PC rozumíš, ale to si myslím že i na tebe je moc :D hodně rozumí PC? stáhnout si a cracknout hru jsem uměl snad v 10 a vybrat grafickou kartu s nejvyššim číslem neni podle mě rozumět kompu :dozey: řikal jsem ti že ty jako dítě co na kompu nedělá nic jinýho než že paří nepotřebuje mac, kterej je podle mě spíš takovej pracovní, pro profesionály, nemluvě o tom že většina věcí co máš ted bude nekompatibilní, včetně her, ovladačů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 hodně rozumí PC? stáhnout si a cracknout hru jsem uměl snad v 10 a vybrat grafickou kartu s nejvyššim číslem neni podle mě rozumět kompu :dozey: řikal jsem ti že ty jako dítě co na kompu nedělá nic jinýho než že paří nepotřebuje mac, kterej je podle mě spíš takovej pracovní, pro profesionály, nemluvě o tom že většina věcí co máš ted bude nekompatibilní, včetně her, ovladačů atd. Tohle neni o stahnuti hry a cracku, nebo o vyberu graficky karty. Zkousel jsi si nekdy udelat crack na hru sam ? Tak nainstalovani mac osx86 je lehci ale stejnej vojeb... pokud tomu nerozumis tak to neudelas... at si to zkusi. shori jak papir. az bude na netu nahanet .exe souboru na ovladace a zjisti ze ma shanet .pkg tak se na to vysere. a to je to nejjednodussi. Prosel jsem vsema OS, ktery trh nabizi a nainstalovani OSX86 je to nejtezsi co se da (neni to momentalne vhodny OS na PC, ac komponenty v MACu jsou Intelacky a Nvidia). Vysledek stoji za to, ale je to vykoupeno peknou "drinou". A navic kdyz zacne vetou "stahl jsem, poradte" tak je odsouzen k zahube. pokud (a to si nemyslim) je to offtopic tak sry. Ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tohle neni o stahnuti hry a cracku, nebo o vyberu graficky karty. Zkousel jsi si nekdy udelat crack na hru sam ? tohle je o tom že kuba se prej strašně vyzná v pc..a to podle mě vubec. právě protože nic z toholenedělá tak jsem to napsal.. nebo si myslíš že kuba umí udělat vlastníí crack? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tohle neni o stahnuti hry a cracku, nebo o vyberu graficky karty. Zkousel jsi si nekdy udelat crack na hru sam ? Tak nainstalovani mac osx86 je lehci ale stejnej vojeb... pokud tomu nerozumis tak to neudelas... at si to zkusi. shori jak papir. az bude na netu nahanet .exe souboru na ovladace a zjisti ze ma shanet .pkg tak se na to vysere. a to je to nejjednodussi. Prosel jsem vsema OS, ktery trh nabizi a nainstalovani OSX86 je to nejtezsi co se da (neni to momentalne vhodny OS na PC, ac komponenty v MACu jsou Intelacky a Nvidia). Vysledek stoji za to, ale je to vykoupeno peknou "drinou". A navic kdyz zacne vetou "stahl jsem, poradte" tak je odsouzen k zahube. pokud (a to si nemyslim) je to offtopic tak sry. Ale je to tak... Rozumbrada ^^ + autor topicu: http://console-forum.net/showthread.php?t=41284 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
custe takze mam stahjel a vypalenej mac osx 10.6 snow leopardjak ho nainstaluju?pri startu se to nenabootuje a norma ze systemu to taky nejde co s tim? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.