MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Udělal jsi dobře, dneska sem měl Samsung v ruce a upřímně bych ho za iPhona vyměnil hned .. Až na nekvalitní foťák který mají teď poslední dobou Samsungy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 hojoko: No, ja proste jen prevedl dobijeci kredit na tarif... Jen bohuzel nedavaji 50% slevu na 3 mesice, pokud si chces prevest cislo. :( Ale i tak je to porad vyhodne. Za pul roku zase zrusim a vratim kredit. MicHi: Tak zrovna u tohoto Samsungu je fotak pri dobrem osvetleni hodne dobry. Nevim jak ostatni. Ale uz jsem psal, ze takove blbosti nepotrebuju, takze mi to je jedno. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 za ty prachy 3.2 foták je akorát ,a fotky jsou dobrý ,vždycky jsem měl nokii a solil pálky třeba za novou N70 ..12k,s.ru na to a najednou jedu v samsungu ..ale jestli bych měnil za Iphone-tak to asi jo ,ale ne čínana:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Netusite, jake je v Samsungu maximalni rozliseni fotek u kontaktu? Tzn. kolik pixelu maximalne muze zobrazit v obou osach. Google se mnou asi nekamaradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.