x-t-rAy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Většina herního světa očekává project NATAL od Microsoftu s velkým napětím, jelikož by to měla být revoluce. Ale konkurence nikdy nespí a nyní vám mohu s radostí oznámit, že se na internetu objevila první sada velice kvalitních obrázků pohybového ovladače s porozatimním názvem "GEM". Jelikož je Sony společnost, která nám mnohdy nepotvrdí ani bijící pravdu do očí, proto neočekávejte nějaké nové informace týkající se zejména ceny a funkčnosti celého ovladače. Pokud nám Sony nic neřekne EA bude vlídnější? Ne. Pouze se prokecl Riticiello, který prozradil toto kódové označení, které nemusí být finální. "Džemu" se dočkáme na jaře příštího roku. Jak říkali pánové z jiného fóra.Nepřipomíná vám to erotickou pomůcku? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 třeba vyjde náká spešl hra :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 To je na výrobu bublin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 xtray si jich objedna hnedka nekolik , asi to bude mit vetsi vydrz jak vibrator :P :D zajimalo by me jak to funguje ,ten kulovitej co-si nak nechapu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak to je moc, nevěděl jsem že v Sony jsou takový uchyláci :D ne teď k realitě. Dá se vůbec věřit i těm fotografiím? Není doufám dneska apríla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 xtray si jich objedna hnedka nekolik , asi to bude mit vetsi vydrz jak vibrator :P :D zajimalo by me jak to funguje ,ten kulovitej co-si nak nechapu :D Snad je to multifunkční přístroj :oops: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Abada ke dabra, jak říkal Severus Snape xDDDD Nebo to bude ovladač do star wars :P Gabčo, nevím jak ti to říct, ale chci tě xD ... No .. Enemy, byl jsem rychlejší, máš smůlu :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 hoodně stará informace ;) jiank funguje to tak, že eyetoy vidí tu kouli a díky tomu je to přesnější než třeba wiimote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 třeba si to blondýny koupěj místo vibrouška... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ježiš to je děsný, ale je to 2 in 1, ovladač s vibrátorem v jednom :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Snad bude ta koule jen v růžové...O to víc se pak xboxaři budou smát :D to Michí: Dobře,ale tohle mi koupíš pod stromeček! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Snad bude ta koule jen v růžové...O to víc se pak xboxaři budou smát :Dto Michí: Dobře,ale tohle mi koupíš pod stromeček! :D Já ti jich koupím klidně 10 a budeš moje :D ... na pokusy xD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Vubec ani trochu to nevypada uchylne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 myslím, že na trhu už něco takovýho je dlouho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ach jo, tohle je odpověd SONY na XBOX Natal? Na youtube jsem viděl video kde stimhle hrál resident evil 5. Děsný, v levý ruce držel normální ovladač a chodil snim a v pravý ruce měl tenhle "mikrák" a mířil stim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Chybi tam posuvnik rychlosti vybrovani :D Jinak nwm co bude lepsi jestli toto nebo natal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ach jo, tohle je odpověd SONY na XBOX Natal? Na youtube jsem viděl video kde stimhle hrál resident evil 5. Děsný, v levý ruce držel normální ovladač a chodil snim a v pravý ruce měl tenhle "mikrák" a mířil stim. hod sem to video jak s tím paří Resident evila 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Já už se těším až ti největší frajeři na youtube budou říkat,že mají PS3 novinku za stovky dolarů jakožto největší borci,a pak vytáhnou vibrátor a začnou s ním mávat u Bordelands. No já se budu smát :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Já už se těším až ti největší frajeři na youtube budou říkat,že mají PS3 novinku za stovky dolarů jakožto největší borci,a pak vytáhnou vibrátor a začnou s ním mávat u Bordelands. No já se budu smát :D :D :D Tak ono takhle ta finalni verze asi vypadat nebude rekl bych ze ta velka ruzova koule pripominajici ty vis co xD bude integrovana vevnitr hlavne ze rikaj vsichni jak je ps3 elegantni ted ji budou mit v bordelech a sexshopech jako zhavou novinku na poli sexualnih hracek xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to bude drsnéé :D uz se tesim na eroticke hry :D http://www.gametrailers.com/video/e3-09-playstation-3/50623 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 sasán: ee, tohle je finalni verze, kamerka bude snimat prave tu barevnou bambuli. a jen tak mimo > něco jako natal dělalo sony už na PS2 ale upustili od toho se slovy, že je to nahovno... což ale může změnit to, že natal využívá myslím dvou kamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3...tation-3/50623 To je móóóc! xD Nemůžu se zastavit smát :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Z toho videa mi to tak nejak prijde jako konkurence pro Wii, ale ne pro natal, na natal je to moc slabe. Je to proste klon ovladace z Wiicka a trochu lepe zpracovana prezentacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 To koupim kámošovi k Vánocům :lol: To bude prdel :D :D konečně se zase zasměju xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 :D:D tak ovladac je doopravdy smesny :D ale nektere prispevky me doopravdy dostaly :D jinak o proti natalu to musite porad mit v ruce.. u natalu to ovladate telem.. nevim nevim jestli bych si radsi preci jen nevzal obic ovladac :D na natal se osobne tesim =) neni nekde uz presnejsi datum kdy by se natal mohlo obevit v kramech v usa ? =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts