2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim. Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo. Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Hej Klucíí tak originálky mi fungujou, takže asi flash nemám. V pondělí jedu za Spacemanem do Prahy 2, ale jako můžu Vám říct, že jako kolik money jsem do toho dal....., jak největší ko**t tady benzín kupuju, taky telefonáty asi tak přes 150kč, no a taky jako hrůza na straně Spacemana, že si od jeho firmy koupim x-ko flashlé a ono je v pi*i. PS: Tímto bych se nechtěl nijak dotknout Spacemana, ale mohlo to fungováti hned xD. Opravdu si to please Spacemane neber osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 OK kluci.Dnes jsem byl u Spacemana a flash mi provedl na podruhé a herueka vše funguje tak jak má být. A taky Vám všem chci poděkovat, že jste mi takhle pomohli, moc si toho vážim, takže díky moc a LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Zdravim.
Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo.
Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.