2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim. Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo. Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry: Citovat
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Hej Klucíí tak originálky mi fungujou, takže asi flash nemám. V pondělí jedu za Spacemanem do Prahy 2, ale jako můžu Vám říct, že jako kolik money jsem do toho dal....., jak největší ko**t tady benzín kupuju, taky telefonáty asi tak přes 150kč, no a taky jako hrůza na straně Spacemana, že si od jeho firmy koupim x-ko flashlé a ono je v pi*i. PS: Tímto bych se nechtěl nijak dotknout Spacemana, ale mohlo to fungováti hned xD. Opravdu si to please Spacemane neber osobně. Citovat
0 2k8 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 OK kluci.Dnes jsem byl u Spacemana a flash mi provedl na podruhé a herueka vše funguje tak jak má být. A taky Vám všem chci poděkovat, že jste mi takhle pomohli, moc si toho vážim, takže díky moc a LOCK Citovat
Otázka
2k8
Zdravim.
Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo.
Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry:
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.