DoktorKiller Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Hrynapc.net hledají se herní redaktoři Hledají se herní redaktoři,kteří by měli zajém vést nebo na fan stránky Nabízíme zviditelnějí v herní komunitě správu vlastního webu¨ odměn za dobrou práci vlasní email v podoběš jméno@hrynapc.net požadavky znalostí ze světa her schopnost psát ozvěte se na icq:572452940 skypeoktorKIller EmailoktorKiller@seznam.cz omlouvám se za chyby . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 zdarec,máš už někoho na psaní o akčních her,jako jsou call of duty apodobně?mám zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 pojd na skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 skype doktorkiller email doktorkiller@seznam.cz ozvyse mi na skype no icq a dohodnem se můj skype je DoktorKiller přidej si mě sry DoktorCibule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.