martinek71 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj. Mám problém s iso hrama. Jsem začátečník. Když nakopíruju hru na kartu , tak to sice načte nějaké soubory, ale neotevře a píše to - corrupted data. Nevíte někdo , co je za problém? Kde najít postup na nahrání iso her? Díky. :cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ISO/CSO hry ukládáš do ms0:/ISO/ (tu složku ISO kdyžtak vytvoř) a PSX-PSP hry do ms0:/PSP/GAME/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 hele dej si do PSP GEN-C a naformatuj pametovku,a vytvorej se ti tam prislusne slozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jo, takze si tam ten gen ma dat a pak si ho smazat jo ? :dozey: dej si tam GEN-C vytvor si na ROOTU karty slozku ISO a do ty slozky davej hry ve formatu ISO a CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 když naformátuješ kartu,tak se ti gEN nesmaže jelikož běží z RAM paměti ty idiote,seš chytrej jak rádio co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinek71 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ISO/CSO hry ukládáš do ms0:/ISO/ (tu složku ISO kdyžtak vytvoř)a PSX-PSP hry do ms0:/PSP/GAME/ Zatím díky. Budu zkoušet. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Smajde: Ale on nejspíš myslel tu instalačku GENu. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tu si tam zas nahodí panebože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tu si tam zas nahodí panebože... hele ty boze neni lepsi si tu slozku ISO udelat nez mazat a kopirovat znovu instalacku GENU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ano, je. proto jsem to sem taky psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amalthea Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Mám asi stejný problém... Nahrála jsem FW 5.03, MHUSPEED fungoval, GEN-C taky. Ale pořád mi to nechce nacist zadnou iso hru i kdyz mam vytvorenou slozku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 A jakou chybu ti to pise? Promin, zrovna se mi porouchala vestici koule, takze to sam z ni nemuzu nejak dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amalthea Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 poskozeny data... nebo data nejdou spustit, nebo je to pro jistotu ani nenacte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JBM Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 poskozeny data... nebo data nejdou spustit, nebo je to pro jistotu ani nenacte Zdravim tě, v hlavním menu zmáčkni select mam teda Gen-C Full, ale snad to bude stejné a najdi si tam UMD ISO MODE a musíš tam mít nastavený M33 Driver.Mělo by to jet, jinak vždycky když PSP hodí nějakou chybovou hlášku tak je tam většinou i číslo té chyby. :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martinek71
Ahoj. Mám problém s iso hrama. Jsem začátečník. Když nakopíruju hru na kartu , tak to sice načte nějaké soubory, ale neotevře a píše to - corrupted data. Nevíte někdo , co je za problém? Kde najít postup na nahrání iso her? Díky. :cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts