Taran Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Neposlal by mi nekdo link na Resistance, ktera mu s tim funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FidelCapo Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zkousel sem rozjet LittleBigPlanet eu... Na PC sem se zaregistroval na PSN Na PSP kdyz otevru PSN napise chybu : A connection error has occurred. (805F0005) "Pokud je to chyba pripojeni tak sem debil, ale net i vetsina ostatniho jede sice pomalu ale jede" Nainstaloval sem PSNabler a podle navodu nainstaloval pluginy Dam v LittleBigPlanet go online a napise abych registroval psp na PSN. FW: 5.03 GEN-B (Full) PSP: 3004 piano black Verze zakl. desky: Brite (03g) TA-090 v2 Nevim jestli je to FW nebo delam neco spatne :-( THX za kazdou odpoved, rovnez kdyz pomuze, pocitejte s Thanks ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 si musis ulozit ten profil co mas do psp... pokud ten PSN profil nemas v psp, tak ti to nepojede LBP ale myslim stejne online nejede... jinak kdyz ti to nabidne registraci, tak ti to musi nabidnout prihlaseni (ve hre) a pokud ne, tak v menu psp najed na psn a tam se prihlas a daj si ucet zapamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jenom bych chtel rict, ze NPUG-80293-Buzz Quiz: World PSN funguje... btw skoda toho LBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jak se to prosim projevuje ze to nejede? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 vsak ja jsem napsal, ze to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 sem exot... neumim cist... v poho... pridam to na prvni stranu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ten rockband taky funguje, ale pry tam neni k dispozici zadny obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 me se nechce procitat zahranicni fora takze proto to nechavam tady na lidech z fora aby to otestovali a napsali jak se vec ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ja to spatne napsal...ja jsem to zkousel a funguje to akorat mi to tvrdi, ze tam neni nic ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ja sem k rockbandu cosi cetl ze se musi sosnout z PSN a to samozrejme de jen na OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FidelCapo Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 si musis ulozit ten profil co mas do psp... pokud ten PSN profil nemas v psp, tak ti to nepojedeLBP ale myslim stejne online nejede... jinak kdyz ti to nabidne registraci, tak ti to musi nabidnout prihlaseni (ve hre) a pokud ne, tak v menu psp najed na psn a tam se prihlas a daj si ucet zapamatovat No jasny, ale problem je, ze kdyz dam v PSP to PSN, tak mi to vyhodi chybu v pripojeni, takze se k zadnymu prihlaseni ani nedostanu.... Koukal sem na net na SONY a tam je i nejak soubor ke stazeni, kterej pak mam dat nekam do PSP a je to snad misto ty registrace v PSP, ale taky tam psali i neco o tom ze budu muset mit update FW, tak sem na to hodil bobek a ani to nezkousel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ja sem to delal jaksi pres zapomenute heslo... ale co uz sem delal to nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 taky mi to nak nejde zkoušel sem resistance a napsalo mi to ze se musim prihlasit na PSN......tak sem si na kompu udělal registraci a pak na psp sem se zkoušel přihlasit a furt se tomu něco nelibilo....tak sem zkousel udelat si novou registraci na psp a furt to mělo naky hlašky a nakonec sem pohořel na tom ID...to bude asi to jmeno ve hre,ale nic mi to nevzalo...tak muzete nekdo naspat priklad nicku kterej by sel jak tam musi bejt v menu snad aspon jedno cislo,velky pismeno a tak...nevzalo mi to to jako tam je že ID musi mit 3-16 znaku a pak jeste neco ale to nevim...a kdyz se teda prihlasim na to PSN tak pak uz normal pustim v res. infrastucture a pojede to online joo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teamferrari Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 a ten nick musi mit jeste nejaky cislo........asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FidelCapo Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 taky mi to nak nejde zkoušel sem resistance a napsalo mi to ze se musim prihlasit na PSN......tak sem si na kompu udělal registraci a pak na psp sem se zkoušel přihlasit a furt se tomu něco nelibilo....tak sem zkousel udelat si novou registraci na psp a furt to mělo naky hlašky a nakonec sem pohořel na tom ID...to bude asi to jmeno ve hre,ale nic mi to nevzalo...tak muzete nekdo naspat priklad nicku kterej by sel jak tam musi bejt v menu snad aspon jedno cislo,velky pismeno a tak...nevzalo mi to to jako tam je že ID musi mit 3-16 znaku a pak jeste neco ale to nevim...a kdyz se teda prihlasim na to PSN tak pak uz normal pustim v res. infrastucture a pojede to online joo.... To ID je tvoje. Pokud uz ses na PSN registrovanej tak je to to ID ktery si tam zadaval. Tusim ze bud tvuj celej email (ale o tom pochybuju), nebo spis tvuj nick (prezdivka) a pokud jsi jeste nezadaval tak novy a musi mit jak jsi psal urcitou delku a alespon jedno cislo myslim. Ja se ale porad nemuzu v psp na PSN prokousat pres tu chybovou hlasku s pripojenim. Myslite ze by to mohlo bejt zpusobeny pomalym pripojenim kdyz treba browser funguje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Hesky prosim o přidání Invizimals plzplzplz, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 pripojuji se k prozbe na hru Invizimals :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 a verze UMD z UMDGENU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 UCES 01241 to je ta verze co mame ;) (Ridick ma odkaz odemne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 napsal sem autorum. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Môžem hrať cez PSN akúkoľvek playstation hru pokiaľ mám origo umd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 pouze pokud mas posledni originalni FW v psp (aktualne je to 6.20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 No a keby som mal nejaký ten CFW kde je táto možnosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 pokud bys mel CFW tak muzes hrat pouze ty hry ktere sou na prvni strane psane jako podporovane... jine na CFW pres PSN nepojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.